ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

H Kate Moss αποκαλύπτει την τραυματική εμπειρία που βίωσε στα 15 της

Λυτρωτική η συνέντευξη του supermodel

Γιώργος Γκαρακλίδης

Αποτελεί θρύλο της διεθνούς βιομηχανίας του μόντελινγκ ενώ η πορεία της είναι μια άνοδος ενός έφηβου κοριτσιού που απλώς έτυχε να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. 

Πρόκειται για την Kate Moss η οποία κατάφερε να μεσουρανεί στα δρώμενα της μόδας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών και παράλληλα να αφήσει το στίγμα της στη βιομηχανία. 

Μόλις στα 14 της χρόνια την είχαν «ανακαλύψει» στον δρόμο ενώ ένα χρόνο αργότερα βίωσε μία τραυματική εμπειρία για εκείνη που θα τη θυμότανε μετέπειτα. Όπως αναφέρει και η ίδια, ήταν μια εμπειρία που της άνοιξε τα μάτια. 

Η έφηβη τότε Kate δούλευε για μία φωτογράφιση μόδας και έναν κατάλογο με εσώρουχα ενώ όπως είχε συμφωνηθεί εκείνη τη μέρα θα φωτογραφιζόταν με σουτιέν. Ούσα μόνη της με τον φωτογράφο στο δωμάτιο, εκείνος της είπε να βγάλει το σουτιέν της κάτι που την έκανε να καταλάβαει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι, μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από τον χώρο. 

Μερικά χρόνια μετά το περιστατικό που της έμεινε χαραγμένο στο μυαλό, η ίδια είχε ήδη προετοιμάσει το έδαφος της καριέρας της και ήταν περιζήτητη για καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας. 

«Κάθε φορά όμως που χρειάστηκε να είμαι γυμνόστηθη με έναν φωτογράφο αισθανόμουν ευάλωτη και φοβισμένη. Κάθε φορά, πριν από μια φωτογράφιση πάθαινα κρίσεις πανικού», δήλωσε στη δημοσιογράφο του BBC Radio 4 ενώ τόνισε πως για να μπορεί να εργάζεται έπαιρνε Βάλλιουμ για να ηρεμήσει και να συνεχίσει κανονικά τη δουλειά της.

Η ίδια δεν δίστασε να δώσει τις δικές της συμβουλές στα νέα παιδιά που ακολουθούν αυτό τον χώρο και να τους πει πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να πηγαίνουν στις διάφορες δουλειές που κλείνουν μαζί με τον ατζέντη τους ώστε να υπάρχει ένα άτομο εκεί που να δει και να κρίνει πως κάποια από τις δουλειές μπορεί να είναι ανάρμοστη. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση