ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Kate Middleton: Έφυγε οριστικά από το παλάτι μαζί με τα παιδιά;

«Ο πρίγκιπας William φωνάζει περισσότερο και η Kate έχει μια πιο ήρεμη προσέγγιση»

Ζωή Τουτουντζίδου

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι ο πρίγκιπας William και η σύζυγος του Kate Middleton χώρισαν. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του MSN που έγινε και tweet στην επίσημη σελίδα του μέσο, υποστήριζε ότι η δούκισσα του Cambridge όχι μόνο χώρισε τον πρίγκιπα αλλά πήρε και τα παιδιά μαζί της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μόλις έγινε γνωστό το εν λόγω άρθρο από το παλάτι, αμέσως κατέβηκε από τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες ωστόσο είχε γίνει ήδη viral, με πολλούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για ακόμη μία ακόμη μια κακόβουλη φήμη ή μια δυσάρεστη αλήθεια.

Όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα, πηγές από το στενό κύκλο του παλατιού αποκάλυψαν ότι το πριγκιπικό ζεύγος είχε αρκετές διαφωνίες με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Με το βιβλίο «In William at 40: The Making of a Modern Monarch» που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, να αναφέρει σε ένα σημείο ότι οι δούκες έχουν διαφωνίες τις οποίες και χειρίζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο, πράγμα που δυσκολεύει αρκετά την μεταξύ του συνεννόηση.

«Εκείνος φωνάζει περισσότερο και η Kate έχει μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Ο William χάνει το δίκιο του όταν φωνάζει κι εκείνη τον ακολουθεί αλλά με πιο ήρεμο τρόπο. Και οι δύο γνωρίζονται καλά και ο καυγάς ξεθυμαίνει εύκολα όταν προκύψει. Η Kate ξέρει καλά πώς να ηρεμήσει τον William. Η σχέση τους έχει γερά θεμέλια και του δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει ζήλεια και ένταση, είναι ευτυχισμένοι με την επιτυχία ο ένας του άλλου», σύμφωνα με απόσπασμα του βιβλίου που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Mail.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση