ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές

Έχουν αρχίσει να παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Έντονες βροχοπτώσεις παρατηρούνται σε πολλές περιοχές της Κύπρου, με τους πολίτες να αναρτούν φωτογραφίες και βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μάλιστα, έχουν αρχίσει να παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με την Αστυνομία να πληροφορεί ότι λόγω βροχόπτωσης, ο δρόμος Μηλικουρίου - Πλατύ, έχει καταστεί ιδιαίτερα ολισθηρός. Εξάλλου, ο καιρός σήμερα προβλέπει τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.

 

Η πρόγνωση του καιρού

Χαμηλή πίεση, με κέντρο μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου, επηρεάζει σήμερα την περιοχή υποχωρώντας από αύριο.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα νότια παράλια. Στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ αλλά αρχικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

Αύριο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση