ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κάρολος: «Ο πρίγκιπας Andrew δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω στη βασιλική ζωή»

Η άποψη του πρίγκιπα για τον αδελφό του και το σκάνδαλο που τον αφορά.

newsroom must

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν στα ενδότερα του παλατιού του Buckingham, καθώς ξεσπά το ένα σκάνδαλο μετα το άλλο, ενώ «ξεθάβονται» και παλιές ιστορίες που πράγματι θα ήθελαν να ξεχάσουν. Μια από αυτές ήρθε στην επιφάνεια μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Virginia Roberts εναντίον του πρίγκιπα Andrew, για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα, η είδηση, όπως αναμενόταν, δεν έκατσε καλά ούτε με τον πρίγκιπα Κάρολο, που θεωρεί τις κατηγορίες εναντίον του αδελφού του ένα άλυτο πρόβλημα, με την Scotland Yard να διεξάγει για τρίτη φορά έρευνα για να εξακριβώσει αν υπάρχει αλήθεια στα λεγόμενα της Roberts.

Χαρακτηριστικά οι ‘Times’ αναφέρουν πως «ο πρίγκιπας Κάρολος συνειδητοποιεί πως η θέση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο αδερφός του, δεν θα του επιτρέψει να ανακάμψει και να επιστρέψει εξαιτίας των καταγγελιών αυτών».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@british.royalfamily)

Με πηγή από τα ενδότερα του παλατιού να επισημαίνει πως «Αυτό θα είναι μια ανεπιθύμητη καταστροφή για τη φήμη του θεσμού της μοναρχίας». Φυσικά, ο πρίγκιπας Κάρολος, αγαπά τον αδελφό του, και δείχνει κατανόηση για τα όσα περνά, όμως δεν μπορεί να αγνοήσει το γεγονός, ότι μάλλον δεν θα επιστρέψει ποτέ πίσω στη βασιλική οικογένεια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση