ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κάρολος: Η μεγάλη ανατροπή στην υγεία του

Η αποκάλυψη που έκανε πηγή κοντά στο παλάτι για την υγεία του μονάρχη.

Μαρία Καραμάνου

Η εμφάνιση του βασιλιά Κάρολου στη δημοσιότητα, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής του με καρκίνο, φαίνεται να έχει φέρει ένα κύμα αισιοδοξίας στους πολίτες και τους θαυμαστές του παγκοσμίως. Η συμμετοχή του στη λειτουργία του καθολικού Πάσχα, αλλά και η πρόθυμη αλληλεπίδρασή του με το κοινό, υπογραμμίζει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα του βασιλιά αντιμετωπίζοντας δύσκολες προκλήσεις. Η δήλωση της πηγής από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ότι αυτή η εκδήλωση αποτελεί «Ένα σημαντικό βήμα» για τον βασιλιά, μας δίνει μια εικόνα της σημασίας που έχει για τον ίδιο να διατηρεί την κανονικότητα και τις δημόσιες υποχρεώσεις του παρά τις προσωπικές του προκλήσεις.

Όπως φαίνεται, σε σχέση με όλα όσα λέγονταν τις υπόλοιπες εβδομάδες, ο μονάρχης τα πάει καλά και ίσως να δούμε και μία μεγάλη ανατροπή στην υγεία του καθώς αναλαμβάνει περισσότερα καθήκοντα. Σίγουρα, ο καιρός θα δείξει, αλλά μέχρι στιγμής η υγεία του βαδίζει σε καλό δρόμο. 

Μάλιστα, η πηγή του παλατιού αποκάλυψε πως, «Ο Βασιλιάς ανταποκρίθηκε πολύ ενθαρρυντικά στη θεραπεία τις τελευταίες εβδομάδες και έτσι οι γιατροί του μπόρεσαν να προσαρμόσουν ελαφρώς τις οδηγίες τους σχετικά με το τι είναι πλέον σε θέση να αναλάβει ο Μεγαλειότατος, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας στην πασχαλινή λειτουργία και του χαιρετισμού των ευχών που είχαν ευγενικά προσέλθει για να δείξουν την υποστήριξή τους».

Όσο αναφορα τις εξελίξεις στην υγεία του μονάρχη, τονίσε ότι, «Τίποτα δεν θα επιβεβαιωθεί μέχρι να πλησιάσει ο χρόνος, τα σχέδια παραμένουν σε εξέλιξη και υπόκεινται σε ιατρικές οδηγίες, αλλά υπάρχει μεγάλη ελπίδα και αισιοδοξία τόσο από τους γιατρούς όσο και από τον ασθενή». 

Τέλος, η πηγή σημείωσε, «Ενώ η Αυτού Μεγαλειότητα έχει φυσικά αναλάβει όλα τα επίσημα καθήκοντά του ιδιωτικά και έχει φωτογραφηθεί σε ορισμένες ήσσονος σημασίας υποχρεώσεις του Παλατιού, ελπίζουμε ότι η ημέρα προσέφερε στο ευρύτερο κοινό τη διαβεβαίωση ότι η Αυτού Μεγαλειότητα είναι καλά και ότι ο δρόμος μπροστά είναι με το μέρος του». 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS