ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Χρειάζεται τελικά να χρησιμοποιούμε eye cream;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Σήμερα, η αντιμετώπιση του προϋπολογισμού στην αγορά προϊόντων ομορφιάς είναι προτεραιότητα για πολλούς. Μία από τις τακτικές που εφαρμόζονται για τη μείωση του κόστους είναι η εξάλειψη ορισμένων βημάτων από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Ωστόσο, ερωτάται αν αξίζει πραγματικά να αφαιρέσουμε από την καθημερινή μας περιποίηση την ειδική κρέμα ματιών.

Οι διαφορές μεταξύ μιας κρέμας προσώπου και μιας κρέμας ματιών είναι ουσιαστικές και σημαντικές. Όπως δεν θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ μια ενυδατική κρέμα σώματος στο πρόσωπό μας λόγω των διαφορών στην επιδερμίδα, έτσι και η χρήση ενός κανονικού ενυδατικού για το πρόσωπο κάτω από τα μάτια δεν είναι η κατάλληλη πρακτική. Η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια χρειάζεται ειδική φροντίδα, καθώς έχει λιγότερους αδένες λίπους και είναι πιο ευαίσθητη σε σύγκριση με άλλα μέρη του προσώπου.

Χρειάζεται τελικά να χρησιμοποιούμε κρέμα ματια;

Μια καλή κρέμα ματιών δεν απλά ενυδατώνει αλλά και βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων όπως το πρήξιμο, οι μαύροι κύκλοι και οι λεπτές γραμμές, προσφέροντας την απαραίτητη φροντίδα για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση