ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Καμπάνες» χωρισμού για την Κάτια Ταραμπάνκο

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Ακόμη ένας χωρισμός προμηνύεται να «χτυπήσει» την πόρτα των Ελλήνων celebrities, εν όψη καλοκαιριού, αφού σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, το γνωστό μοντέλο – και νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, χώρισε με την σχέση της, Κωνσταντίνο Χωρινό με τον οποίο ήταν μαζί κάτι παραπάνω από 1 χρόνο.

Το ρεπορτάζ του ‘TLife’ αναφέρει ότι η ίδια, επιβεβαίωσε την είδηση, ωστόσο δεν ήθελε να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για κάτι τόσο προσωπικό. Φυσικά, να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε συγκατοικήσει από πολύ νωρίς στην σχέση τους, στο διαμέρισμα του Κωνσταντίνου στο Γκάζι.

Να σημειώσουμε, ότι στο παρελθόν η Κάτια είχε αναφέρει για τον τότε σύντροφό της, σε μια συνέντευξη, «Ο Κωνσταντίνος είναι σαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που φανταζόμουν όταν ήμουν μικρή Φανταζόμουν έναν άντρα που αγαπάει τα σπορ, όπως κι εγώ, που μου παρέχει ασφάλεια, που ψάχνεται που το αρέσει να συζητάει. Βέβαια, το ότι έχει τατουάζ, διαθέτει χιούμορ και του αρέσει και εκείνου το φαγητό είναι σίγουρα ακόμη ένα plus».

Ακόμη, η ίδια, πρόσθεσε ότι ο στόχος της από εδώ και στο εξής είναι να αφήσει τις δύσκολες στιγμές πίσω της, και να αφοσιωθεί στην καριέρα της στο modelling, αποκαλύπτοντας ότι το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, τα καλλυντικά, είναι κάτι που πραγματικά την ενδιαφέρει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση