ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Καλλιστεία 2011: Star Κύπρος η Άντρη Καραντώνη

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Ομορφιάς Carlsberg 2011, με 12 νεαρές κοπέλες να διεκδικούν το στέμμα της Star Κύπρος. Φίλοι και συγγενείς, καθώς και επίσημοι καλεσμένοι των διοργανωτών των καλλιστείων, έδωσαν το «παρών» τους στο Pavilion στη Λευκωσία, για να παρακολουθήσουν από κοντά αλλά και για να εμψυχώσουν της 12 φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό διαγωνισμό, διεκδικώντας το στέμμα.

Οι διοργανωτές επέλεξαν το πρώην μοντέλο Νίκη Κάρτσωνα για να παρουσιάσει τον διαγωνισμό. Οι υποψήφιες παρουσιάστηκαν στην αρχή σε κοινό και κριτική επιτροπή με μαγιό, ενώ στη συνέχεια με  βραδινές τουαλέτες υψηλής ραπτικής, δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου. Η κριτική επιτροπή αφού είδε και απόειδε ψήφισε τις έξι καλύτερες φιναλίστ, οι οποίες ήταν οι Έλενα Βαττή, Γαλάτεια Εργατίδη, Στεφανία Κωνσταντίνου, Κρίστη Αγαπίου, Ορθοδοξία Παναγή και Άντρη Καραντώνη. Εκτός από την κριτική επιτροπή, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ.

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα, ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Δημήτρης Καλέργης, έδωσε στην παρουσιάστρια τον φάκελο με τα ονόματα των κοριτσιών που κέρδισαν τους τίτλους. Από τις έξι φιναλίστ μόνο οι τέσσερις στέφθηκαν με τους αντίστοιχους τίτλους. Δεύτερη  Αναπληρωματική Star στέφθηκε η Στεφανία Κωνσταντίνου, ενώ το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, το γνωστό μοντέλο Κρίστη Αγαπίου, αρκέστηκε στο να φορέσει το στέμμα της πρώτης Αναπληρωματικής Star.

Τον τίτλο της Miss Κύπρος 2011 κέρδισε η Ορθοδοξία Παναγή, ενώ το στέμμα της Star Κύπρος φόρεσε στο κεφάλι η Άντρη Καραντώνη.

Τόσο η Star όσο και η Miss Κύπρος θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, όπως κάθε χρόνο.     

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS