ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καινούργιου: «Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που δεν στηρίζουν γυναίκες θύματα»

Η αιχμηρή ανάρτηση της παρουσιάστριας απέναντι στα σχόλια περί ευθυνών των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης

newsroom must

Η Κατερίνα Καινούργιο ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί απέναντι στην νέα υπόθεση βιασμού στην Θεσσαλονίκη και σε όσους συγκαλύπτουν του δράστες. Η παρουσιάστρια ανέβασε μια μακροσκελή θα λέγαμε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Twitter καταδικάζοντας σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην τηλεόραση που αφορούν την ευθύνη των θυμάτων.

Με την ίδια να δηλώνει υπέρ αυτών λέγοντας « Ως γυναίκα, αλλά πάνω από όλα ως άνθρωπος, νιώθω τεράστια οργή στη σκέψη πως κάποιος μπορεί να γνωρίζει για ένα περιστατικό κακοποίησης και να το συγκαλύπτει!! Χαίρομαι που πλέον τα θύματα δεν φοβούνται να μιλήσουν και που όλοι μαζί γινόμαστε «μια γροθιά» για να στηρίξουμε τα θύματα… αυτό έκανα κ αυτό θα συνεχίσω να κάνω… Σας στέλνω την αγάπη μου.

Ψάξτε αλλού για παρουσιάστριες που ΔΕΝ στηρίζουν γυναίκες θύματα! Εγώ δεν ανήκω σ’ αυτές, θα στηρίζω τις γυναίκες για πάντα και θα στέκομαι στο πλευρό τους με το οποίο «βήμα» μου δίνει το επάγγελμα μου! Είτε η γυναίκα είναι θύμα βιασμού, είτε «revenge porn” κτλ»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X