ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Και τα 4 ήταν υπέροχα! Τα νυφικά της Σεϊμά στον γάμο της με τον Mr. Survivor

Όχι μια, όχι δύο αλλά τέσσερις διαφορετικές δημιουργίες επέλεξε η Σεϊμά για τον γάμο της με τον Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Saint Tropez. 

Η Σεϊμά που είναι μια από τις πιο διάσημες fashion bloggers στην Τουρκία και insta-girl με 2 εκατομμύρια followers δεν θα μπορούσε να μην επιλέξει για την ωραιότερη μέρα της ζωής της μια σειρά από επώνυμα παραμυθένια κομμάτια που θα αποδεικνύουν φυσικά και την αισθητική και το στυλ της.

Την αρχή έκανε με ένα φανταστικό νυφικό από δαντέλα σε ισπανικό στυλ με μια εξαιρετική λεπτομέρεια με κορδέλα στην πλάτη του οίκου Zimmermann, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους και τον γαμπρό και αφήνοντας εμάς με το στόμα ανοιχτό, αφού ομολογουμένως είναι ένα από τα ωραιότερα νυφικά που είδαμε ποτέ. Η Σεϊμά ενίσχυσε το look της με έντονα σκουλαρίκια και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κλασσικές γόβες.

Για την δεύτερη εμφάνιση θα λέγαμε πως βάδισε σε πιο κλασσικά μονοπάτια με ένα φινετσάτο Vera Wang από τούλι και βέλο, μαζεύοντας τα μαλλιά της σε κλασσικό σινιόν, ενώ για κόσμημα ένα ζευγάρι μαργαριτάρια στα αυτιά ήταν το ιδανικότερο.

Στη συνέχεια ήρθε η ανατροπή αφού στα πάρτυ που ακολούθησαν επέλεξε να εμφανιστεί με δύο διαφορετικές δημιουργίες του σχεδιαστή Naeem Khan, αγαπημένος σχεδιαστής της Kate Middleton αλλά και τις Michelle Obama, που τον προτιμούν στις επίσημες εμφανίσεις τους. Όσο για την Σεϊμά στις δύο τελευταίες περιπτώσεις στα looks που επέλεξε -ένα κροσέ φόρεμα και μια υπέροχη τουαλέτα φτιαγμένη για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ- πρόσθεσε έξτρα λάμψη με μεταλιζέ αξεσουάρ και φυσικά αναδείχθηκε η βασίλισσα της βραδιάς.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, αν λάβουμε υπόψη τα δημοσιεύματα που θέλουν το γαμήλιο πάρτυ να συνεχίζεται για 3 μέρες.

Εσείς ποιο απ' όλα προτιμάτε;

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση