ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Και αυτή την Κυριακή Η Καθημερινή στην πόρτα σας

Η διανομή πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας

Στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες και όσους αδυνατούν να κυκλοφορήσουν αυτές τις δύσκολες ημέρες, η Καθημερινή της Κυριακής προσφέρει τη δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης της εφημερίδας. Το πακέτο της εφημερίδας αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει το περιοδικό Beautiful People καθώς και τον πρώτο τόμο της νέας σειράς της Κ, με τίτλο 1821:Απομνυμονεύματα και διηγήσεις Με την πένα των πρωταγωνιστών. Πρόκειται για μια σειρά που προσφέρεται στο αναγνωστικό κοινό ενόψει των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Κάντε την παραγγελία σας online στο https://www.kathimerini.com.cy/orders/ και το πακέτο της εφημερίδας θα σας παραδοθεί στην ασφάλεια του σπίτι σας την Κυριακή. Η τιμή της εφημερίδας με το περιοδικό Beautiful People αλλά και της νέας σειράς 1821, συμπεριλαμβανομένης και της παράδοσης, είναι στα 3 ευρώ. Όπως πάντα η πληρωμή θα γίνει ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα τεχνολογίας χωρίς επαφή. 

Η διανομή πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας (Δήμοι Λευκωσίας, Αγ. Δομετίου, Έγκωμης, Λακατάμιας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς,) μεταξύ των ωρών 8:00 - 18:00. Και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X