ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Και άλλα κλάματα στο GNTM

Δέσποινα Άσπρου

Και άλλα κλάματα στο Greece’s Next Top Model... τι συμβαίνει αυτή την φορά; Οι κοπέλες αναγκάζονται να κάνουν άλλη μια υπέρβαση και να αλλάξουν το στυλ το μαλλιών τους – και όχι δεν πρόκειται για μια μικρή αλλαγή- αλλά για κάτι τεράστιο!

Όπως είδαμε στο trailer της Δευτέρας, τα κορίτσια θα διαφοροποιηθούν έντονα αφού ειδικοί του χώρου πρόκειται να τους αλλάξουν τα μαλλιά. Πόνος, κλάμα και οργή: αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του επεισοδίου. Υπάρχει όμως και μία κοπέλα που ίσως βιώσει τη μεγαλύτερη αλλαγή από όλες. Στις φωτογραφίες των celebrities που θα χρησιμοποιήσουν ως δείγμα για την αλλαγή τους, υπάρχει και η Cara Delevingne.

Και ξέρεις τι σημαίνει Cara. Κοντό αγορέ πλατινέ ξανθό μαλλί. Και ποια θα είναι η «άτυχη» που θα υποστεί αυτήν την αλλαγή; Από το τρέιλερ πάντως και από τα λεγόμενα της παίκτριας, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για την Έλντα, ωστόσο επιφυλασσόμαστε. Το ψηλό ξανθό κορίτσι με τα ήδη κοντά ξανθά μαλλιά, που στο τρέιλερ φαίνεται να λέει: «Ακόμη και για εμένα αυτό είναι υπέρβαση».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS