ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

JW Man of the Year Awards 2012: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Το κόκκινο χαλί των Johnnie Walker Man of the Year Awards 2012 στις 20:20 χθες το βράδυ υποδέχτηκε όμορφες παρουσίες με υπέροχες δημιουργίες, εντυπωσιακά κοσμήματα και  χολιγουντιανά hairstyles.

Nude αποχρώσεις
Η Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή επέλεξε nude cocktail φόρεμα συνδυάζοντάς το με τσάντα-φάκελο και μαύρα μποτάκια, ενώ η  Γιάννα Οδυσσέως προτίμησε nude Temperley φόρεμα, γόβες Gina και τσάντα φάκελο Judith Leiber. Η Εύη Οδυσσέως με vang hairstyle επέλεξε να συνδυάσει το Missoni φόρεμάτης με YSL γόβες και τσάντα φάκελο DVF, ενώ η Χριστιάνα Αριστοτέλους ακολουθώντας τη χρωματική τάση της σεζόν, αναέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της με φόρεμα σε έντονη μπλε απόχρωση, nude γόβες και τσάντα-φάκελο.

Πάντα διαχρονικό μαύρο και πλάτες έξω
Η παρουσιάστρια Δήμητρα Μακρυγιάννη έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των JW Man of the Year Awards με εκθαμβωτικό μάξι φόρεμα του Κύπριου σχεδιαστή Ανδρέα Ζανεττίδη, ενώ η Ελίνα Θεοδότου μας απέδειξε για ακόμα μια φορά τη λατρεία της για το brand Alaia, επιλέγοντας μίνι φόρεμα με την υπογραφή του οίκου, αυστηρές γόβες Christian Louboutin και Bottega Veneta τσάντα-φάκελο. Η κομψή Γιώτα Αγγελίδου συνδύασε φόρεμα μέχρι το γόνατο με λουστρίνι γόβες και τσάντα φάκελο και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ξετρέλανε κάθε παρευρισκόμενο με σέξι διαφανές φόρεμα, δημιουργία του σχεδιαστή Gregory Morfi.

Βελούδινα μοτίβα
Η σχεδιάστρια Στάλω Μαρκίδου έκανε για ακόμα μια φορά την ανατροπή με δική της δημιουργία από βελούδο και extravagant λεπτομέρειες, ενώ η Έβελυν Καζαντζόγλου έδειχνε υπέροχη στη μάξι δημιουργία των Κύπριων σχεδιαστών NatarGeorgiou με κεντημένα, λευκά μοτίβα. Η Μιράντα Γιατρού Γραμματικόπουλου επέλεξε κομψή ολόσωμη φόρμα με υπέροχα κοσμήματα ενώ η Λουίζα Φιλίππου συνδύασε το μαύρο φόρεμά της με Chanel τσάντα και μποτάκια.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS