ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες και sneakers μαζί με μια oversized τσάντα ώμου
 

Η Gwyneth Paltrow μάς θυμίζει την πρώην σχέση της με τον Ben Affleck

Η ανάρτησή της στο Instagram.

newsroom must

Αν πρέπει να καταλάβουμε κάτι από όλα όσα διαδραματίζονται αυτή την στιγμή στο Hollywood είναι ότι η Jennifer Lopez, έχει βάλει φωτιά σε όλους και όλες τους single celebrities. Μετά και την δημοσιοποίηση του χωρισμού της με τον A-Rod αλλά και την «επαναπροσέγγιση» του Ben Affleck, όλοι μιλούν για αυτό ασταμάτητα.

Να θυμίσουμε ότι μόλις την περασμένη βδομάδα, ακόμη ένας πρώην (πέραν από τον A-Rod) θυμήθηκε την σχέση που είχε μαζί της – περί τα τέλη της δεκαετίας του 90’, ο ραπερ Diddy, ανεβάζοντας μια paparazzi φωτογραφία τους από τότε, χωρίς καμία λεζάντα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας χαμό στα σχόλια.

Τώρα στην αντίπερα όχθη, η ηθοποιός Gwyneth Paltrow, θυμήθηκε ότι και αυτή ήταν σε σχέση με τον Ben Affleck, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία, όμως –plot twist, δεν ανέβηκε στον προσωπικό της λογαριασμό αλλά στο προφίλ της εταιρίας της ‘Goop’.

Η φωτογραφία αφορά ένα στιγμιότυπο, που τραβήχτηκε σε ένα fashion show με την Paltrow να απομακρύνει το βλέμμα της από τον Ben, και τον ίδιο να προσπαθεί να της ψιθυρίσει κάτι στο αυτί. Πάνω στην φωτογραφία γίνεται αναφορά για την εποχή των ‘Διδύμων’ –ζώδιο, ενώ στην λεζάντα γράφει «Ήρθε η εποχή» - που έχουν γενέθλια οι δίδυμοι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by goop (@goop)

Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι κάτω από την ανάρτηση η Gwyneth απάντησε, «Θεέ μου βρε παιδιά», πράγμα που ίσως σημαίνει ότι μάλλον η ίδια δεν είχε ιδέα ότι θα γίνει η ανάρτηση.

Σίγουρα όμως, περιμένουμε όλοι με αγωνία ποιος θα είναι ο επόμενος/η πρώην που θα επιλέξει να μπει στον χορό των #tbt αναρτήσεων με την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck, αφού όπως φαίνεται είναι το πιο πολυσυζητημένο «ζευγάρι» στο Hollywood.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση