ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Συνομιλούν με τον Biden και τον στηρίζουν στις εκλογές

«Η ελπίδα μου και ο στόχος μου είναι η κοινότητα των Λατίνων να αρχίσει να καταλαβένει τη δύναμή της.»

H Jennifer Lopez και o Alex Rodriguez μίλησαν μέσω Zoom με τον Joe Biden σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ενθαρρύνοντας τους Λατίνους να κάνουν τις φωνές τους να ακουστούν σε αυτές τις εκλογές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ψηφίζουμε. Νομίζω ότι η φωνή μας δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική», δήλωσε ο Rodriguez στο βίντεο. «Πρέπει να ενωθούμε μαζί ως ομάδα για να νικήσουμε τον Covid και να ανοικοδομήσουμε την αμερικανική οικονομία που μας χρειάζεται τόσο πολύ», συνέχισε.

«Για μένα, πρέπει το έθνος να ενωθεί ξανά και να ξεφορτωθούμε αυτό το μίσος. Σκέφτομαι τα παιδιά μου να περπατούν σε έναν κόσμο όπου, είναι εντάξει να είσαι ρατσιστής ή προκατειλημμένος επειδή η κυβέρνησή μας λέει ότι είναι εντάξει. Αυτό για μένα είναι πραγματικά λυπηρό γιατί δεν είναι η χώρα στην οποία μεγάλωσα», είπε χαρακτηριστικά η Jennifer Lopez.

Το δυναμικό ζευγάρι μιλώντας με τον Biden και την σύζυγό του Jill τόνισαν πόσο σημαντική είναι η κοινότητα των Λατίνων.
«Η ελπίδα μου και ο στόχος μου είναι η κοινότητα των Λατίνων να αρχίσει να καταλαβένει τη δύναμή της. Να καταλάβουν τι σημαίνουν για τη χώρα αυτή και ότι η ψήφος τους μετράει», δήλωσε ο Lopez με την Jill να συμφωνεί «Ελπίζω να συνειδητοποιήσετε τη δύναμή σας... Αν έχω την τιμή να είμαι η επόμενη πρώτη κυρία, οι Λατίνες γυναίκες θα έχουν μια θέση στο τραπέζι».

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Biden έχει αυξήσει την προσωπική του προσέγγιση στους Λατίνους ψηφοφόρους τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ επισκέφτηκε την Αριζόνα, τη Φλόριντα και τη Νεβάδα.

«Το γεγονός είναι ότι μπορείτε να καθορίσετε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, όχι μόνο για τον πρόεδρο, αλλά και για τη Γερουσία, και το Κογκρέσο», δήλωσε ο ίδιος την περασμένη εβδομάδα στην Νεβάδα μιλώντας στο ισπανόφωνο κοινό του.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την συνομιλία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση