ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Jean Paul Gaultier: Από τις Εβδομάδες Μόδας στο... Fashion Freak Show

Νέα σελίδα για τον διάσημο σχεδιαστή μόδας

Δέσποινα Άσπρου

Λίγες μέρες μετά από το σόου της 22ας Ιανουαρίου που ήταν το τελευταίο ντεφιλέ υψηλής ραπτικής για τον Jean Paul Gaultier, ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μιλώντας σε Συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως από σήμερα, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου, στη μεγάλη αίθουσα συναυλιών "Οκτιάμπρσκι", στην Αγία Πετρούπολη θα πραγματοποιηθεί Fashion Freak Show του.

Όπως αναλύει ο ίδιος, πρόκειται για μια παρουσίαση κατά την οποία θα δούμε περισσότερα από 200 κοστούμια , μερικά από τα οποία έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την παράσταση αυτή, ενώ τα υπόλοιπα είναι τα the best of Gaultier και αναφέρονται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Όπως μάλιστα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ, ειδικά για την επίδειξη στη Ρωσία, ο διάσημος σχεδιαστής συμπεριέλαβε μερικά ακόμη φορέματα από την περίφημη συλλογή "Ο ρωσικός Κονστρουκτιβισμός" του 1986.

"Την παράσταση αυτή στη Γαλλία την επισκέφθηκαν 2500 άτομα και όλοι έβγαιναν με το χαμόγελο στα χείλη", δήλωσε ο  Gaultier στους δημοσιογράφους , λέγοντας ότι το σόου που θα παρουσιάσει θα είναι ένα αφήγημα για το παιδικό όνειρο.



"Θα ήθελα να μιλήσω και να δείξω πόσο καλό είναι όταν τα παιδικά όνειρα πραγματοποιούνται. Κι εγώ από παιδί ονειρευόμουνα να φτιάχνω φορέματα, κοστούμια, ήθελα να γίνω σχεδιαστής μόδας και το όνειρο μου αυτό πραγματοποιήθηκε" είπε ο  Gaultier.

Να θυμίσουμε πως ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, μετά το τέλος της καριέρας του ως σχεδιαστής υψηλής ραπτικής επιθυμεί να ασχοληθεί με το να ανεβάζει παραστάσεις.

"Το ντεφιλέ σήμερα γίνεται παράσταση, στο δικό μου Fashion Freak Show υπάρχει και η μουσική και ο χορός και το τραγούδι. Μπορείτε να δείτε πραγματικά φορέματα, κοσμήματα που είχαν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες επιδείξεις μόδας", προσέθεσε ο  Gaultier.

Μετά τις παρουσιάσεις που θα κάνει στην Αγία Πετρούπολη , ο Jean Paul Gaultier μαζί με τον θίασο του Fashion Freak Show θα επισκεφθεί τη Μόσχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS