ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

James Franco & Elon Musk: Μάρτυρες υπεράσπισης της Amber Heard στη δίκη με τον Johnny Depp

'Eρχονται οι πρώτες πληροφορίες για τους μάρτυρες.

Ριάνα Στυλιανού

Ξανά στα δικαστήρια θα βρεθεί ο Johnny Depp και Amber Heard, αυτήν τη φορά ωστόσο για λογαριασμό του ηθοποιού. Μετά τις κατηγορίες της Amber για ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγό της, ο 58χρονος με τη σειρά του, έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η μήνυση κατατέθηκε τον Μάρτιο του 2019 και, μετά από πολλές καθυστερήσεις, είναι προγραμματισμένη πλέο να ξεκινήσει στη Virginia στις 11 Απριλίου. Μάρτυρες υπεράσπισης της ηθοποιού θα είναι ο Elon Musk και ο James Franco.

Ο Depp ισχυρίστηκε το 2020 πως η Heard του είχε πει ότι ο Franco είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει αλλά και να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της ταινίας την οποία γύριζαν μαζί: «Μου είπε πολλά πράγματα που ήταν πολύ, πολύ αρνητικά για τον κύριο Franco. Ότι είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει και ότι είχε κάνει σεξουαλικές κινήσεις προς εκείνη. Είπε ότι ήταν τρομακτικός και βιαστής. Είπε ότι ήταν πολύ επιθετικός στις κινήσεις προς εκείνη».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι μετά από έναν μεγάλο τσακωμό της Heard με τον Depp, ένα βίντεο της ηθοποιού με τον Franco κυκλοφόρησε, στο οποίο είναι ολοφάνερο ότι μπαίνουν μαζί σε ασανσέρ. Αργότερα απάντησαν πως δεν ήταν εκείνης της ημέρας αλλά ότι κάποια στιγμή έμεναν στο ίδιο κτίριο και έτυχε να συναντηθούν.

Όσο για τον Elon Musk, πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν σχέση από το καλοκαίρι του 2016 για περίπου έναν χρόνο. Λίγο μετά, τα ξαναβρήκαν για σύντομο χρονικό διάστημα και κατέληξαν ξανά χωρισμένοι. Οι παραπάνω μάρτυρες θα καταθέσουν ψηφιακά, όπως και ο Paul Bettany που θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Johnny Depp.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS