ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ισχυροί άνεμοι, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Παροδικά, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να ενισχυθούν σταδιακά, από το µεσηµέρι και µετά, στα προσήνεµα δυτικά και νότια παράλια σε ισχυρούς 5 µποφόρ και τοπικά, µέχρι πολύ ισχυρούς 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.  

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά είναι δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ αρχικά τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.   

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά τις µεσηµβρινές και τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα ανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση από την Τετάρτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS