ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου τάσσονται υπέρ της Ουκρανίας

Τι ακριβώς συνέβη

newsroom must

Το OnlyFans εν μέσω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία αποφάσισε να μπλοκάρει τους ηθοποιούς αισθησιακών ταινιών της Ρωσίας. Ρώσοι δημιουργοί στην εν λόγω πλατφόρμα αποκάλυψαν πως από την Κυριακή δεν μπορούσαν να ανεβάσουν νέα βίντεο ή να έχουν πρόσβαση στα χρήματα που συγκέντρωσαν στους λογαριασμούς τους. 

''Με λίγα λόγια, δεν έχω χρήματα να ζήσω. Πολλά μοντέλα αντιμετωπίζουν το ίδιο, κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο'' λέει η χρήστης Bunnie Mommy στο περιοδικό Rolling Stone, προσθέτοντας πως ο λογαριασμός της πάγωσε την περασμένη Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου και συμπληρώνει πως έτσι έχασε πάνω από $8 χιλιάδες. 

Σε επίσημη ανακοίνωση, εκπρόσωπος Τύπου του OnlyFans είπε: ''Ενώ οι δημιουργοί δεν ευθύνονται για τις πρόσφατες επιθέσεις στην Ουκρανία, λόγω των παγκόσμιων οικονομικών απαγορεύσεων έχουμε πολύ περιορισμένες μεθόδους για να πληρώσουμε λογαριασμούς δημιουργών από Ρωσία και Λευκορωσία. Ωστόσο ακολούθησε follow up ανακοίνωση ισχυριζόταν πως το πρόβλημα λύθηκε και οι λογαριασμοί λειτουργούν κανονικά. 

Επιπλέον, η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου PornHub μπλόκαρε όλους τους χρήστες από τη Ρωσία. Όποιος από τη συγκεκριμένη χώρα προσπαθήσει να επισκεφτεί την σελίδα θα έβλεπε ένα μήνυμα που τους έλεγε πως το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο, μαζί με την σημαία της Ουκρανίας. Τα άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν πορνό βλέπουν επίσης μια έκκληση για υποστήριξη του ουκρανικού λαού στον αγώνα του ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
pornhub  |  onlyfans  |  ουκρανία  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS