ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

ΗΠΑ: Θρίλερ στην υπόθεση Gabby Petito

Έρευνες FBI στο πατρικό του Brian Laundrie

Δυνάμεις του FBI έκαναν έρευνες στο σπίτι των γονιών του αρραβωνιαστικού της Gabby Petitoο, Brian Laundrie, στη Φλόριντα, την ώρα που η οικογένειά της αναμένει την επίσημη ταυτοποίηση των λειψάνων που βρέθηκαν στο εθνικό πάρκο του Ουαϊόμινγκ, σε περιοχή κοντά στο σημείο όπου το ζευγάρι είχε θεαθεί τελευταία φορά μαζί, κατά τη διάρκεια ενός road trip στη χώρα.

Το γραφείο του FBI στην Τάμπα έγραψε στο Twitter ότι εκτελεί ένα «ένταλμα έρευνας που εξέδωσε δικαστήριο», σχετικό με την έρευνα για την Πετίτο.

Η αστυνομία στο Νορθ Πορτ, στη Φλόριντα, δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι η έρευνα για τον Brian Laundrie μετατοπίστηκε από το Καταφύγιο του Κάρλτον, μια τεράστια φυσική έκταση κοντά στο Νορθ Πορτ, στις δυτικές ακτές της Φλόριντα, την οποία χτένιζαν τις τελευταίες ημέρες οι δυνάμεις επιβολής του νόμου. Η οικογένεια του Brian Laundrie είπε πως πίστευε ότι εκείνος είχε πάει στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Πιστεύουμε αυτή τη στιγμή ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα σημεία πρόσβασης κατά την έρευνα της περιοχής», ανέφερε σήμερα το αστυνομικό τμήμα σε μια ανακοίνωση. «Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου συνεχίζουν να αναζητούν τον Brian Laundrie».

Η αστυνομία και το FBI γνωστοποίησε χθες πως βρήκε μία σορό «που ταιριάζει» στα χαρακτηριστικά της 22χρονης Petito, η εξαφάνιση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ. 

Ο χώρος όπου βρέθηκε η σορός δεν απέχει πολύ από το σημείο όπου ένα ζευγάρι μπλόγκερ κατέγραψε το βανάκι του ζευγαριού, το οποίο έδειχνε εγκαταλελειμμένο, σε έναν δρόμο κοντά στο Σπρεντ Κρικ το βράδυ της 27ης Αυγούστου, δύο ημέρες αφότου η Πετίτο είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της 22χρονης  Joseph Petito ανάρτησε μια φωτογραφία της κόρης του στο Twitter, μετά τη συνέντευξη τύπου.

Στη φωτογραφία, όπου διακρίνεται η κοπέλα να στέκεται μεταξύ δύο ζωγραφισμένων φτερών, είχε λεζάντα μια ραγισμένη καρδιά και τη φράση: «Άγγιξε τον κόσμο».

Πηγή: Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση