ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα είναι εκεί σε κάθε δίκη, περιμένει την κατηγορούμενη»

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της.

newsroom must

Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής θέλησε να μιλήσει για τους λόγους που η Ιωάννα αποφάσισε να παραστεί στην δίκη.

«Η Ιωάννα όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αποφασισμένη να πάει στη δίκη. Ήθελε να πάει με το κεφάλι ψηλά και να δείξει στην δράστιδα πώς ότι και αν της έκανε δεν θα λυγίσει, δεν θα το βάλει κάτω και θα συνεχίζει να παλεύει», ανέφερε ο κ. Αλεξανδρής μιλώντας στο MEGA.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, για την απουσία από την δικαστική αίθουσα της δράστιδας, πληροφορήθηκαν λίγο πριν την έναρξη της δίκης. «Δεν το όφειλε μόνο στο θύμα της επιθέσεως, αλλά και στην δικαιοσύνη να είναι παρούσα. Ασέβεια και ύβρις η απόφαση της κατηγορουμένης να μην είναι στη δίκη» υπογράμμισε, ενώ όπως είπε, η Ιωάννα οργίστηκε «ανθρώπινα και δικαιολογημένα» όταν έμαθε ότι η δράστιδα δεν θα παραβρεθεί.

«Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη. Κάθε φορά θα είναι εκεί και θα την περιμένει. Εάν η κατηγορουμένη περιμένει να καταθέσει η Ιωάννα και μετά το πεδίο θα είναι ελεύθερο για αυτή, θα την βρίσκει μπροστά της σε κάθε συνεδρίαση» τόνισε ο κ. Αλεξανδρής.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου ανέφερε για το γεγονός ότι η κατηγορούμενη έκανε αίτημα να είναι μόνο άνδρες οι ένορκοι στη δίκη ότι είναι έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο.

«Σε κάποια χρόνια μετά την ποινή, η δράστρια θα είναι έξω. Η Ιωάννα δεν θα είναι ποτέ έξω. Θα βιώνει την φυλακή της για πολλά χρόνια, δυστυχώς θα είναι λίγα τα χρόνια που θα μείνει στην φυλακή».

Τέλος, όσον αφορά στην υγεία της Ιωάννας, ανέφερε «οι γιατροί της λένε ότι έχει πάει πίσω η θεραπεία της. Όμως η δύναμη ενός ανθρώπου μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα».

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης έκανε τη δική του δήλωση, «Η Ιωάννα ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Αλλά καμία δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της. Η Ιωάννα πήγε στην δική γιατί δεν έχει καμία ενοχή. Λόγους να νιώθει ενοχή έχει μόνο η δράστρια». «Η δράστιδα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα είχε μεγαλύτερη επιθετικότητα από κάποιον που παίρνει ένα πιστόλι να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Δεν ήθελε να την σκοτώσει, ήθελε να την βασανίσει. Και για ποιον λόγο; Για κανένα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση