ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

#instafamous: Ποιο είναι το πιο δημοφιλές κορίτσι του “My style rocks”;

Δέσποινα Άσπρου

Η πρεμιέρα του “My style rocks 2” έγινε την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media… όχι τόσο με το στυλ των κοριτσιών – το οποίο θα διαμορφωθεί στην πορεία- αλλά για τις κόντρες που ξέσπασαν ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Και μπορεί αυτό να έχει ενδιαφέρον, ωστόσο δεν πρόκειται να μιλήσουμε γι’ αυτό!

Με αφορμή λοιπόν την παρουσίαση των 11 κοριτσιών του “My style Rocks” εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η πιο δημοφιλής! Πάει κάπου το μυαλό σου; Υπάρχει λοιπόν μια κοπέλα που ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες.

Το κορίτσι για το οποίο κάνουμε λόγο, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας αρχικά τη ντουλάπα της μητέρας της και ξεφυλλίζοντας περιοδικά. Το βασικότερο ελάττωμα της – σύμφωνα με την ίδια- είναι η έλλειψη υπομονής, ενώ προτέρημα της: το πείσμα της. Στο My Style Rocks μπήκε γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Και βλέποντας το προφίλ της στο Instagram, καθόλου δεν ξαφνιαζόμαστε! Ο λόγος για την Μαρία Λέκα.

Η Μαρία, σε αντίθεση με τις περισσότερες παίχτριες - οι οποίες διαθέτουν στην πλειοψηφία περίπου 1000-2000 followers- μετρά πάνω από 160 χιλιάδες followers… οπότε ναι, με ή χωρίς τον τίτλο, η Μαρία είναι από τα δημοφιλές κορίτσια του instagram!

Βλέποντας τον προσωπικό της λογαριασμό ξεχωρίσαμε τις σέξι εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα και παραλίες! Πρόκειται για ένα κορίτσι που ξέρει να περνά καλά και φαίνεται!

Δες μερικές φωτογραφίες:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS