ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Ζενεβιέβ δεν περνάει καλά στο GNTM»

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

newsroom must

Μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM και μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την άποψή της που βάση αυτής η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν περνάει καλά στο σόου.

«Περίεργο επεισόδιο. Περίεργη φωτογράφιση. Πολλή ένταση» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα και συνέχισε «η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά. Ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό, σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος, γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα concept, έχουμε κορωνοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση. Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα. Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω πως έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος» κατέληξε η παρουσιάστρια του Alpha.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο διαγωνισμός μπαίνει στην τελική ευθεία και το άγχος μέρα με τη μέρα να αυξάνεται, οι παίχτες του GNTM δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθούν να ξεχωρίσουν. Όπως είδαμε στο trailer, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τα μοντέλα στην παραλία με στόχο τους να  φωτογραφηθούν φορώντας εξοπλισμό scuba diving... για να διαφημίσουν ένα ρολόι. Για την ιστορία να πούμε πως σύμφωνα με τα σπόιλερ που κυκλοφορούν, ο παίχτης που θα αποχωρήσει απόψε είναι ο Δημοσθένης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση