ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ασυνήθιστη απαίτησή της και η ατάκα «φωτιά» για τον Αργυρό

Δέσποινα Άσπρου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night show" και έκανε διάφορες αποκαλύψεις.

Αυτό που αρχικά μας έκανε εντύπωση ήταν μια μάλλον ασυνήθιστη -τηλεοπτικά- απαίτηση που είχε το μοντέλο. Η Ηλιάνα ζήτησε έμμεσα από τον Αρναούτογλου να της μιλάει στον πληθυντικό! Όχι, βέβαια ότι είναι κακό... αλλά όπως και να έχει δεν είμαστε και πολύ συνηθισμένοι σε αυτά!

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής προσπαθούσε να μάθει πράγματα για την προσωπική της ζωή, αλλά εκείνη απέφευγε να δώσει την είδηση που εκείνος περίμενε, δηλαδή κάποια αναφορά σχετικά με την φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Λίγο μετά, ο παρουσιαστής την ρώτησε πώς διασκεδάζει και αν πηγαίνει στα μπουζούκια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε πως δεν πηγαίνει στα μπουζούκια, αφού ξεκινάνε πολύ αργά για εκείνη, αλλά της αρέσει πολύ η ελληνική μουσική. Τότε, την ρώτησε να του πει τους αγαπημένους της τραγουδιστές… και εδώ έπεσε και η "ατάκα φωτιά" για τον Αργυρό! Ε, ναι λοιπόν... ένας από τους 4 πιο αγαπημένους της Έλληνες τραγουδιστές είναι και ο Κωνσταντίνος!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS