ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αναφορά στην Καγιά και οι κόντρες της στο GNTM

Δείτε το βίντεο

newsroom must

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να "εγκατέλειψε" το GNTM για "τα μάτια" του Pop Up, ωστόσο όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της συνεχίζει να είναι φαν του reality μοντέλων και εξακολουθεί να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους πρώην συναδέλφους της - εκτός από την Βίκυ.

Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου κατά την διάρκεια της εκπομπής της, η Ηλιάνα δέχτηκε μια ερώτηση από τον Κωνσταντίνο Ντάφλο: «Να σου κάνω εγώ μια ερώτηση; Αν θες απαντάς αν δεν θέλεις δεν απαντάς. Σας λέγανε στο ακουστικό ας πούμε αν έβλεπαν κάτι ενδιαφέρον να το κάνετε λίγο πιο έντονο;» και εκείνη χωρίς κανένα κόμπλεξ απάντησε: «Όχι! Θα σας πω. Δεν έμπαιναν σε αυτή τη διαδικασία γιατί ήμασταν τέσσερις άνθρωποι, όπως είναι και τώρα με την Ζενεβιέβ στη θέση μου, οι οποίοι έχουμε όλοι άποψη. Όποτε να μας πεις “εμένα αυτός μου αρέσει”, η απάντηση που θα πάρεις από την Βίκυ είναι “δεν ξέρεις από μόδα”. Δεν μασάει τα λόγια της».

Πέρα από αυτό, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά παραδέχτηκε ότι επικοινωνεί με τη Ζενεβιέβ όσο και με τους υπόλοιπους της κριτικής επιτροπής, εκτός από τη Βίκυ Καγιά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση