ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Τόνια Σωτηροπούλου ζητά αυτόγραφο από τον Μαραβέγια

Όσα είπε η ίδια σε δήλωσή της.

newsroom must

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, είναι ο τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, που αν και έχουν χρόνια σχέση είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ποτέ.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια σε συνέντευξή της πρόσφατα είχε αναφερθεί σε αυτόν με τα πιο γλυκά λόγια, λέγοντας «Ο Κωστής είναι μια περίπτωση από μόνος του, είναι μια άλλη κατηγορία ανθρώπου γιατί έχει πάρα πολύ φως, έχει πάρα πολλή θετική ενέργεια και δεν το λέω επειδή είναι ο σύντροφός μου. Είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να μάθεις πολλά από αυτόν και έχει μια βαθιά ερωτική σχέση με τη μουσική του, με τη δουλειά του. Δεν το βλέπει απόλυτα σαν δουλειά, είναι τρομερά δημιουργικός. Είμαστε σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα αλλά όχι στο ίδιο γιατί πέρα από τραγουδιστής, που ούτε αυτό είμαι, ο Κωστής είναι συνθέτης. Έχει μια τεράστια ομορφιά η καθημερινότητα και πολλές φορές κούραση γιατί ακούς συνέχεια μουσικές μέσα στο σπίτι. Οπότε όταν λείπει περιοδεία, σβήνω τα πάντα. Γενικά είναι πολύ ωραία η συνύπαρξή μας και χαίρομαι πολύ γιατί έχω έναν άνθρωπο ο οποίος πάντα θα μου πει τη γνώμη του με ειλικρίνεια, θα με στηρίξει στις επιλογές μου, με θαυμάζει, τον θαυμάζω πάρα πολύ και είμαι πάρα πολύ περήφανη για εκείνον».
Ενώ ο Κωστής σε χθεσινή (02/06/21) του δήλωση, εξέφρασε το πόσο πολύ θα ήθελε να γίνει πατέρας, πράγμα που υποδηλώνει την σοβαρότητα που προσδίδει στην σχέση τους. Χαρακτηριστικά, «Προφανώς θα ήθελα να γίνω πατέρας. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Αρχικά έχω πολλούς γονείς που έρχονται με τα καρότσια στα live και τους χαίρομαι. Μ’ αρέσει πολύ αυτό. Φέρνει μια καινούργια ζωή, μια αναγέννηση… Όταν αισθάνεσαι ότι θες να είσαι δοτικός και να μη βρίσκεις ένα αντίκρισμα, υπάρχει ένας τοίχος που πέφτει πάνω. Οπότε η πατρότητα ή η μητρότητα, αν τη θέλεις νομίζω είναι κάτι πολύ όμορφο. Οι γονείς μου επέμεναν να παρατήσω την πρωινή δουλειά και να ασχοληθώ με τη μουσική».

Το χιούμορ όμως, δεν λείπει ποτέ από τις αναρτήσεις τους στα social media, αφού και οι δύο αρέσκονται στον αυτοσαρκασμό.

Έτσι έγινε και αυτή την φορά, με την Τόνια να ανεβάζει μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία του ζητά ένα αυτόγραφο, ως η μεγαλύτερή του θαυμάστρια. Δείτε την πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση