ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Τόνια Σωτηροπούλου μάς αποκάλυψε ποια ήταν η πιο επιδραστική της ανάρτηση ever

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα γνωρίζετε σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το δεύτερο μέρος του Digital Agenda Cyprus Summit.

Στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του Digital Agenda Cyprus Summit είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την συζήτηση με τίτλο 'Influencing the influencers'' στην οποία συμμετείχαν η Θάλεια Καραφυλλίδου, Διευθύντρια της ελληνικής έκδοσης της Vogue, η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, founder του Communication Lab  και του Spetses mini Marathon & Spetsathlon, το τοπ model Έβελυν Καζαντζόγλου και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου. Τη συζήτηση συντόνισε ο Τάσος Τρύφωνος που έθεσε καίρια ερωτήματα που αφορούν την διάσημη πλατφόρμα του Instagram.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της συζήτησης και μετά από σχετική ερώτηση, η Τόνια Σωτηροπούλου μας αποκάλυψε το πιο σημαντικό της post μέχρι σήμερα - αυτό που εκτός από ουσία είχε και τεράστια επίδραση στους ακόλουθούς της.

Όπως η ίδια μας είπε, όταν πριν από περίπου ένα χρόνο αποφάσισε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει και πιο συγκεκριμένα για την περίοδο που η ίδια είχε έρθει αντιμέτωπη με την κατάθλιψη και τις νευρώσεις, αντιλήφθηκε πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεται κανείς προσωπικά βιώματα. Η εν λόγω ανάρτηση ώθησε αρκετό κόσμο να ξεπεράσει την φοβία του και να επισκεφτεί έναν ψυχίατρο - έχοντας πλέον αντιληφθεί πως δεν είναι ο μόνος που βιώνει μια τέτοια κατάσταση. 

Μάλιστα, η Τόνια δήλωσε πως η επίδραση της εν λόγω ανάρτησης είναι ορατή μέχρι και σήμερα, αφού συχνά δέχεται σχετικές ερωτήσεις με την κατάστασή της τότε, αλλά και ευχαριστίες που μέσω αυτής "έπεισε" αρκετούς ανθρώπους να ξεπεράσουν το στερεότυπο, να επισκεφτούν ένα ειδικό και να βελτιώσουν την ζωή τους.

Η ηθοποιός μετά από αυτή την αποκάλυψη, κατέληξε στο πόσο σημαντικό είναι στον κόσμο των social media να ξεκλειδώνεις στοιχεία του χαρακτήρα σου και να χρησιμοποιείς την "δύναμη" που αυτά σου δίνουν ώστε να βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου. 

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στη μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχαριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου, την Deloitte και τη Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Influencing the influencers: Η συζήτηση του Digital Agenda που έγινε viral

Όσα έγιναν την πρώτη ημέρα του Digital Agenda Cyprus Summit

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση