ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έμιλυ Γιολίτη: Στην τελετή διορισμού με style

«Μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή που μας επιλέξατε»

H αλλαγή σκυτάλης σε Υπουργείο Δικαιοσύνης και Υπουργείο Άμυνας πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου η Έμιλυ Γιολίτη αναλαμβάνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και ο Χαραλάμπος Πετρίδης το Υπουργείο Άμυνας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι πρόκειται για κομβικής σημασίας διορισμούς ενώ συγκεκριμένα για την κ. Γιολίτη ανέφερε ότι διαδέχεται δύο καταξιωμένους Υπουργούς.

«Κομβικής σημασίας διορισμοί σε δυο σημαντικά υπουργεία. Η κ. Γιολίτη διακεκριμένη νομικός διαδέχεται δύο καταξιωμένους Υπουργούς, τον κ. Ιωνά Νικολάου και τον Γ. Σαββίδη. Συγκεκριμένα ο κ. Νικολάου άφησε τη σφραγίδα του στον εκσυγχρονισμό του μοντέλου απονομής δικαιοσύνης. Έργο που συνέχισε με την ίδια αποτελεσματικότητα ο κ. Σαββίδης»

Με την σειρά της η Έμιλυ Γιολίτη ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τόνισε ότι η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αυστηρή αλλά και αναλογική. «Μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή που μας επιλέξατε. Με βαθιά αίσθηση ευθύνης η ανάληψη των καθηκόντων. Θα αναζητήσω τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις. Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι αυστηρή αλλά συνάμα και αναλογική».

Η Έμιλυ Γιολίτη επέλεξε ένα κομψό κουστούμι με handstitching σε κλασικό χρώμα , το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο. Διατήρησε το μακιγιάζ της φυσικό και τα μαλλιά της σε ένα αυστηρό ίσιο.

 Η Έμιλυ Γιολίτη πόζαρε με τα δύο παιδιά της στις κάμερες

Η νέα Υπουργός Δικαιοσύνης ως μητέρα εφήβου τόνισε ιδιαίτερα το θέμα των ναρκωτικών όπως και της οδικής ασφάλειας που επηρεάζουν την νεολαία. Δήλωσε ότι δεν νοείται τόσες ζωές να χάνονται έτσι εν καιρώ ειρήνης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X