ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Πάπα Φραγκίσκο

Μετά και την άφιξη του στην Κύπρο

Ζωή Τουτουντζίδου

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου καλωσόρισε σήμερα το μεσημέρι τον Πάπα Φραγκίσκο μετά από προγραμματισμένη επίσκεψη του στο νησί. Που σκοπό έχει την συζήτηση θεμάτων με όπως το Μεταναστευτικό, η μετεγκατάσταση προσφύγων από την Κύπρο στο Βατικανό, οι Αγνοούμενοι, η Εμπορία Προσώπων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι εξελίξεις στο Κυπριακό. Μέσω προσωπικής ανάρτησης ο Πάπας ανακοίνωσε την επίσκεψή του αυτή, ενώ αναμένεται να συναντηθεί με πολλά Πολιτικά πρόσωπα του τόπου μας.

Την αρχή έκανε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου μετά και την συνάντηση της μαζί του στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, καθώς ήταν και αυτή που τον καλωσόρισε στην Κύπρο.

Μέσω μιας σειράς αναρτήσεων της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες της συναντήσεως τους γράφοντας σε λεζάντα «Καλωσορίζουμε τον Πάπα Φραγκίσκο στην Κύπρο. Η ιστορική επίσκεψη του Πάπα στον τόπο μας, στις κρίσιμες ημέρες που βιώνουμε σε εθνικό επίπεδο, αλλά και στα φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου δίνει την ελπίδα να κυριαρχήσει η ειρήνη και η ενότητα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση