ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η σύμμαχος του πρίγκιπα Harry μέσα στο Παλάτι

Ίσως και να μην το περιμέναμε.

newsroom must

Πράγματι, η Kate Middleton, κατάφερε να ανατρέψει μέσα σε 1 χρόνο την εικόνα που είχαν όλα τα media για αυτήν – που μεταξύ μας δεν ήταν και η καλύτερη, αφού το αυστηρό της στιλ προσέδιδε ένα είδος ‘φόβου’ στους υπόλοιπους royals.

Όμως όλα άλλαξαν, πλέον η ίδια, θεωρείται από τους περισσότερους η «ειρηνοποιός» ή ακόμη και η «σύμμαχος» αφού έχει γίνει ο άνθρωπος που ανέλαβε να «βγάλει το φίδι από την τρύπα» της σχέσης του συζύγου της – πρίγκιπα William και του αδελφού του –πρίγκιπα Harry.

Όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Harry είχε στείλει προσωπικό μήνυμα στην Δούκισσα, με σκοπό να την ειδοποίηση για τα χαρμόσυνα νέα της γέννησης της μικρής Lilibet – Diana, αντί να ενημερώσει απευθείας τον αδελφό του.

Κάτι που δείχνει, όπως αναφέρει πηγή μέσα από το Παλάτι, ότι η Kate πλέον είναι αυτή που ευθύνεται για την σχετικά πολιτισμένη σχέση που έχουν τα αδέλφια μεταξύ τους μέχρι τώρα, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του «διαιτητή».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Το είχε αναφέρει πρόσφατα και ο θείος της Kate, Gary Goldsmith, όταν είπε «η Kate είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει ειρήνη στη βασιλική οικογένεια, αφού πάντα είχε τον ρόλο του ειρηνοποιού».

Ας μην ξεχνάμε και την «θεαματική» κίνηση που είχε κάνει στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, όταν ξεκίνησε μια συζήτηση με τον πρίγκιπα William και Harry, ενώ μετά έμεινε πιο πίσω αφήνοντάς τους να συζητούν μόνοι, κατά την έξοδο από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

Έτσι, η Kate, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει την εικόνα και την ‘οντότητα’ των Sussex ζωντανή είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα είτε μέσα από τους εναλλακτικούς τρόπους που μηχανεύεται όταν αναφέρετε σε αυτούς μπροστά στους δημοσιογράφους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση