ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Σύλβια Μαυροπούλου είναι έγκυος και ποζάρει σαν άλλη... Meghan Markle

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία και η χιουμοριστική λεζάντα

newsroom must

H Σύλβια Μαυροπούλου περιμένει το δεύτερο της μωρό και βρήκε έναν... ιδιαίτερο τρόπο να το ανακοινώσει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

H γνωστή επιχειρηματίας, με σκοπό να μοιραστεί την χαρούμενη είδηση με τους ακόλουθούς της, πόζαρε στην αυλή του σπιτιού της σαν άλλη Meghan Markle. Αν θυμάστε, η δούκισσα του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως περιμένουν παιδί, με μια φωτογραφία που τους έδειχνε να κάθονται στο έδαφος, κάτω από ένα δέντρο. Τώρα, η Σύλβια κάνει κάτι ανάλογο, προσαρμοσμένο στα δικά της δεδομένα και ανακοινώνει την δεύτερη της εγκυμοσύνη με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει: 

''Οκ Meghan Markle, η φωτογραφία μου μπορεί να μην είναι όσο τέλεια είναι η δική σου αλλά η προσπάθεια μετρά. Ξέρω, εσύ είσαι παντρεμένη με έναν πρίγκιπα, αλλά εγώ είμαι παντρεμένη με έναν grinch. Εσύ είσαι κάτω από ένα μεγάλο δέντρο, ενώ εγώ κάτω από μια πολύ κομψή λεμονιά. Και εντάξει ο πρίγκιπάς σου ποζάρει, ενώ ο δικός μου όχι, αλλά η αλήθεια είναι πως και οι δύο θα μας δουν να είμαστε φάλαινες το καλοκαίρι'' έγραψε συμπληρώνοντας τα hashtags #babygrinch2 και #round2dingding.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sylvia Mavropoulos (@kounnou)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS