ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Η σχέση του Ben Affleck με τα παιδιά της Jennifer Lopez

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Μετά και την «δημόσια» αποδείξει ότι μάλλον οι Bennifer είναι γεγονός, τα Αμερικάνικα tabloids παίρνουν φωτιά, αποκαλύπτοντας μας διάφορες λεπτομέρειες από την μεταξύ τους σχέση.

Φυσικά, όπως είναι λογικό, προτεραιότητα και για τους δύο (ιδιαίτερα για την Lopez) παραμένουν τα δίδυμα παιδιά της , ο Max και η Emme, με τα νέα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι δεν θα μπορούσε να πάρει την απόφαση για «επόμενο βήμα» στην σχέση της αν δεν έπαιρνε την έγκρισή τους.

Χαρακτηριστικά, πηγές του ‘E!News’ αναφέρουν ότι, τα παιδιά της έχουν ήδη αρχίσει να δημιουργούν μια όμορφη σχέση με τον Affleck και οι δύο πιστεύουν ότι είναι αστείος και διασκεδαστικός.

Να σημειώσουμε ότι τα παιδιά της Jen βρέθηκαν στο πάρτι της αδελφής της στο Malibu, όπου ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε να φιλιέται με τον ηθοποιό και να μιλά μαζί τους.

Με άνθρωπο από το περιβάλλον τους να αναφέρει «τα παιδιά της πραγματικά συμπαθούν τον Ben και πιστεύουν ότι είναι αστείος. Κέρδισε την οικογένεια με την γοητεία του» συμπληρώνοντας «τους έκανε ερωτήσεις και γελούσε και φαινόταν να ασχολείται μαζί τους και να του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί τους. Έφυγαν όλοι μαζί και ο Ben άνοιξε την πόρτα για να μπουν τα παιδιά. Χαμογελούσε όλο το βράδυ και έμοιαζε πολύ χαρούμενος με την οικογένεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση