ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Η σωστή τοποθέτηση της Καίτης Γαρμπή με αφορμή την συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου

Η συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου στη Φαίη Σκορδά συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Δημήτρη Μοθωναίου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στην ηλικία των έξι, συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να τον "χειροκροτήσουν" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα εκτίμησης και σεβασμού.

«Για πάρα πολλά χρόνια το έκρυβα από τους γονείς μου. Δεν με στήριξαν, δεν μου έδωσαν ποτέ τη βοήθεια που ήθελα. Δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιείς ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις και ότι είσαι μόνος σου στη ζωή» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Καθημερινά ξυπνάω και κάνω μία άσκηση, μια σειρά ασκήσεων με αναπνοές και επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι αξίζω και έχω δικαίωμα στην ευτυχία και στην ομορφιά. Και ακόμα όσο και να το επαναλάβω δεν το πιστεύω. Έχω την τάση να είμαι τελειομανής, να μη στενοχωρώ κανέναν. Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί» δήλωσε ο ηθοποιός στο τέλος της συνέντευξης του και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σκορδά. 

Αρκετοί ήταν και οι άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος οι οποίοι τοποθετήθηκαν δημόσια με αφορμή την συνέντευξη του ηθοποιού, ανάμεσα σε αυτά η Καίτη Γαρμπή όπου μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter έκανε τη δική της τοποθέτηση.

«Ειναι επιτακτική ανάγκη πλέον το σχολείο να έχει ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Για την περίπτωση που ίσως βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6ΧΡΟΝΟΥ Δημήτρη Μοθωναίου» έγραψε χαρακτηριστικά και η προσέγγισή της υπογραμμίζει το αληθινό πρόσωπο του προβλήματος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση