ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο

Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση του διαζυγίου της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη μας έπιασε εξ απροόπτου. Κάτι η μακροχρόνια σχέση και ο γάμος τους, κάτι οι φωτογραφίες που ανέβαζαν κατά καιρούς και τα λόγια που έγραφαν ο ένας για τον άλλο, τους είχαμε στο μυαλό μας σαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. 

Αυτό ανατράπηκε όταν η ίδια η Σίσσυ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram μια επιστολή, με την οποία ανακοίνωνε στους φίλους και ακόλουθούς της πως αποφάσισαν με τον Θοδωρή να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου. 

Μέσω του προσωπικού της καναλιού στο YouTube, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά από την ανακοίνωση. 

''Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις και εύχεσαι και ελπίζεις και προσδοκείς πως αυτό θα είναι για πάντα. Κι όταν δεν σου βγαίνει αυτό το ''για πάντα'' το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία'' είπε εκτός των άλλων και αφότου ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που της στέλλει. 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο. 

Διαβάστε επίσης: 

Τίτλοι τέλους για Χρηστίδου-Μαραντίνη: Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Η αδημοσίευτη συνέντευξη της Χρηστίδου πριν τον χωρισμό

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Οι παθιασμένες φωτογραφίες ενός έρωτα που «έσβησε»

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Ο λόγος που επέλεξαν την δεδομένη χρονική στιγμή να ανακοινώσουν το διαζύγιο

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Τι άλλαξαν στο Instagram μετά την είδηση του διαζυγίου τους;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση