ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ραφαέλα Νεοκλέους στο must Σεπτεμβρίου

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Σεπτέμβριο, στο must που κυκλοφορεί την Κυριακή 6/9 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σε μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις τόσο στην αρχιτεκτονική, όσο και στο lifestyle, η αρχιτέκτονας Ραφαέλα Νεοκλέους μέσα από τις δικές της εμπειρίες μάς ξεναγεί στη Λεμεσό που έχει μεταμορφωθεί πλήρως από την ανάπτυξη. Από τη δική της άποψη για την εξέλιξη της πόλης μέχρι τον άκρως επιτυχημένο λογαριασμό της στο Instagram, ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

+

Η Λεμεσός των Αντιθέσεων
Η Λεμεσός δεν είναι απλώς μία ακόμα πόλη της Κύπρου. Λίγο η ιστορία της ως το λιμάνι της ξενιτιάς, λίγο ο εμβολιασμός της «έξω καρδιά» κουλτούρας των ντόπιων με την επιχειρηματικότητα των προσφύγων Αμμοχωστιανών, έχουν δημιουργήσει ένα κράμα πόλης και κατοίκων που δεν συναντάς αλλού στην Κύπρο.

Exploring Home
Σε ένα καλοκαίρι που δεν έμοιαζε με τα προηγούμενα, ανακαλύψαμε ξανά την Κύπρο, εκτιμώντας την από την αρχή γι’ αυτό που πραγματικά είναι: ένα πανέμορφο νησί.

Μια αλλιώτικη Λεμεσός
Ως ένας γαστρονομικός προορισμός με αμέτρητες επιλογές, αλλά και μία πόλη που έχει ταυτιστεί με την έννοια της διασκέδασης, η Λεμεσός έχει πάντα να προσφέρει κάτι ενδιαφέρον. και εσύ δεν έχεις παρά να απολαύσεις θέα, ποιότητα και γεύση!

The Laws of Fashion
Πιστεύοντας πως, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος, η Κρίστη Ζαβού ακολουθεί το όνειρό της και με το ταλέντο, το πείσμα και τον δυναμισμό της προσπαθεί να εδραιωθεί στον χώρο της μόδας.

Le Skouf
Τα σχέδιά του με ποικίλα ζωντανά χρώματα, έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία. Ο Ανδρέας Σκουφάρης μέσα από την τέχνη του θέλει να δημιουργήσει τη δική του γλώσσα έκφρασης ως καλλιτέχνης και να έχει το προσωπικό του αποτύπωμα που θα είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από τον κόσμο

+

The New Agenda
Αυτή τη σεζόν, ο μύθος που θέλει να φοράμε σκούρα χρώματα τον χειμώνα καταρρίπτεται ενώ οι λαμπερές υφές και τα έντονα χρώματα φοριούνται περισσότερο από ποτέ. Latex υφάσματα, δερμάτινες υφές, λεπτομέρειες από κρόσσια και ιδιαίτεροι ώμοι βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων της μόδας, πείθοντάς μας πως έφτασε η στιγμή να ανανεωθούμε.

When the Time Comes
Η ανυπομονησία της νέας σεζόν και της καινούργιας αρχής μάς βρίσκει πιο χαλαρούς, οπότε δοκιμάζουμε κομμάτια που θα κρατήσουμε για πάντα και παίζουμε με αξεσουάρ που θα αλλάξουν το look μας.  

What’s next
Αποκαλυπτικά vibes βρήκαν τον δρόμο τους στην πασαρέλα και οι σχεδιαστές για τη νέα σεζόν προτείνουν dark αισθητική, ‘40s πινελιές και θηλυκές δημιουργίες. Ρίχνοντας μια ματιά στις ready-to-wear συλλογές των οίκων μόδας δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε πως έφτασε η στιγμή να συνδυάσουμε την τσαχπινιά και το σεξαπίλ με την πρακτικότητα.

+

Update your Relationship
Όσο η κοινωνία μας «αναβαθμίζεται», οι απαιτήσεις της ζωής γίνονται ακόμη περισσότερες και οι σύγχρονες γυναίκες προσπαθούν να τα ισορροπήσουν όλα, αφήνοντας στην άκρη τον εαυτό τους. Η παραμέληση, όμως, του εαυτού σημαίνει μια γενικότερη έλλειψη του ενδιαφέροντος και σηματοδοτεί, στις πλείστες των περιπτώσεων, το τέλος μιας σχέσης. Αν θέλετε να τα έχετε καλά με τον σύντροφό σας, οφείλετε πρώτιστα να τα έχετε καλά με εσάς. 

Draw your line
Tο eyeliner είναι το προϊόν που με μια κίνηση μπορεί να μας εξασφαλίσει super sexy βλέμμα. Αυτή η τραβηγμένη γραμμή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου κάνει τα μάτια πιο κολακευτικά. Υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον από το να παίξουμε και με άλλες αποχρώσεις;

Recovery mode on
Κάθε χρόνο, μετά από αμέτρητες βουτιές και την έκθεση στον ήλιο, βλέπουμε το δέρμα μας να ζητάει επαναφορά, φροντίδα και περιποίηση. Οι λεπτές γραμμές είναι πιο έντονες στο πρόσωπο, η χαλάρωση αρχίζει να διακρίνεται και η αφυδάτωση είναι πλέον εμφανής σε πρόσωπο και σώμα. Εντάξτε στο νεσεσέρ σας προϊόντα που θα σας χαρίσουν επαναφορά αλλά και θα ομορφύνουν τις ημέρες σας.

Tried & tested
Σας παραθέτουμε όλες τις νέες αφίξεις που μας εντυπωσίασαν και σας τις προτείνουμε για να τις εντάξετε στο νεσεσέρ σας αυτόν τον μήνα.

+

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Σεπτέμβριο, στο must Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 6/9 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση