ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η πρώτη φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με τον νέο της σύντροφο στα social media

Δέσποινα Άσπρου

Όπως όλοι μας, έτσι και η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να κάνει την δική της ανασκόπηση για την χρονιά που μας πέρασε… και κάπως έτσι η Ελληνίδα blogger δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και την πρώτη της φωτογραφία στα social media με τον νέο της σύντροφο.  

Στην φωτογραφία που ανέβασε λοιπόν η Μαίρη για να ευχαριστήσει τους φίλους της που της έκαναν surprise για τα 34α γενέθλιά της – τα γιόρτασε στις 27 Δεκεμβρίου- είδαμε μεταξύ άλλων και τον σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη, και αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media!

Αν και η σχέση τους είναι αρκετά πρόσφατη, μπορούμε να πούμε ότι οι δυο τους φαίνονται πραγματικά ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Η Μαίρη και ο ηθοποιός σύντροφός της φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας –όσο μπορούν- τη σχέση τους, όμως αυτή η κοινή συνάντηση στο σπίτι της παρουσιάστριας ήταν σχεδόν αναπόφευκτη.

 «Οι άνθρωποί μου. Το ασφαλές μου μέρος. Το glitter της ζωής μου. Πώς μετατρέψαμε το σαλόνι σε κοατσέλα σε «3,2,1» δεν ξέρω, αλλά αυτοί είμαστε. Σας αγαπάω», έγραψε η Μαίρη στη λεζάντα της φωτογραφία της.

Δείτε την φωτογραφία:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση