ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η πρώτη έξοδος της βασίλισσας μετά την καραντίνα έφερε μόνο αρνητικά σχόλια

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τον εγγονό της προκάλεσαν σάλο στην Βρετανία;

Δέσποινα Άσπρου

Μετά από σχεδόν 7 μήνες εγκλεισμού, η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση εκτός παλατιού μετά το lockdown... και κατάφερε να σκορπίσει πανικό. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η βασίλισσα μαζί με τον εγγονό της πρίγκιπα William βρέθηκαν την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στο Εργαστήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας Άμυνας (Dstl) και όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram, κανένας από τους δύο δεν φορούσε μάσκα, ενώ σύμφωνα με το Buckingham, ζητήθηκε ιατρική συμβουλή για την επίσκεψη και ελήφθησαν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.

Και ενώ το Dstil ανέφερε ότι όλα του τα μέλη έχουν κάνει τεστ και έχουν βγει αρνητικά - οπότε η επαφή τους με την βασίλισσα δεν έκρυβε κινδύνους- και πάλι, η επιλογή της μονάρχη να μην φορέσει προστατευτική μάσκα σε εσωτερικό χώρο με κόσμο δεν ήταν και ό,τι πιο καλό. Όπως αναφέρει μάλιστα δημοσίευμα του CNN οι πολίτες της Βρετανίας αντέδρασαν έντονα και υποστήριξαν ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική αφού αποτελεί πρότυπο για την χώρα.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τους δημόσιους χώρους, όπως καταστήματα. Η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους συνίσταται από την κυβέρνηση, αλλά δεν είναι υποχρεωτική - πράγμα που σημαίνει πως η βασίλισσα δεν καταπάτησε κανένα νόμο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Θα ήταν παράλειψή μας ωστόσο να μην πούμε πως παρά τις αρνητικές αντιδράσεις για την συμπεριφορά της, η μονάρχης στυλιστικά έκλεψε την παράσταση. Το ροζ παλτό μαζί με το matching καπέλο, τα μαύρα γάντια και την μαύρη τσάντα την έκαναν να δείχνει απόλυτα σικάτη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση