ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πρώτη εμφάνιση του Γιάνη Βαρουφάκη μετά την επίθεση

«Η εικόνα σας είναι σοκαριστική»

Μαρία Σάββα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από γνωστό εστιατόριο των Εξαρχείων, με τον ίδιο να παρευρέθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Αρχικά όταν ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης του είπε «Η εικόνα σας είναι σοκαριστική», ο ίδιος απάντησε: «Είμαι καλά. Έπρεπε να με δεις Γιώργο πριν από 24 ώρες. Οι άνθρωποι στον Ευαγγελισμό, που πρέπει να ευχαριστήσω, έκαναν θαύματα. Νιώθω ότι έχω ξανανιώσει λόγω αυτών των ανθρώπων. Η μύτη είναι σπασμένη σε έξι σημεία. Έχω κάταγμα και στα ζυγωματικά».

Στην συνέχεια όταν ο Βαρουφάκης ρωτήθηκε για την επίθεση που δέχθηκε αναφέρθηκε στο μοιραίο τροχαίο που έγινε στα Τέμπη πριν μόλις δύο βδομάδες λέγοντας: «Μην μπούμε στη διαδικασία αυτή. Εγώ αναρρώνω. Η 57 των Τεμπών δεν αναρρώνουν και δεν θέλω να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη από μια εθνική τραγωδία».

Περιγράφοντας την στιγμή της επίθεσης ο ίδιος αποκάλυψε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν ήταν επτά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν 7 άτομα αυτοί που μπήκαν μέσα στο εστιατόριο. Εγώ βγήκα μόνος μου έξω, ένας συγκεκριμένος, με έσπρωχνε και με χτυπούσε κι εγώ του είπα “προσπαθώ να σε τιμήσω, να ακούσω αυτά που θες και εσύ με χτυπάς;”. Τότε δέχτηκα τις γροθιές και όταν έπεσα στο πάτωμα τις κλωτσιές. Αλλά ήταν χειρουργικές. Ήταν μόνο στη μύτη… Το πρόσωπο του δράστη είναι χαραγμένο στη μνήμη μου» συμπλήρωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης υποστηρίζοντας ότι «ο πιτσιρικάς (ο 17χρονος που συνελήφθη) ήταν τσιλιαδόρος».

«Τώρα θα αλλάξουν τα πράγματα λόγω της απαίτησης της Δανάης, τη συζύγου μου. Νιώθω φυλακισμένος όταν πηγαίνω με αστυνομικούς», τόνισε στο τέλος απαντώντας στο γιατί ήταν χωρίς αστυνομικούς την στιγμή της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS