ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μετά το Megxit

Χαμογελαστή και ευδιάθετη όπως την συνηθίσαμε

Ριάνα Στυλιανού

H Meghan προκάλεσε μεγάλη διαταραχή στη βασιλική οικογένεια αλλά παρόλα αυτά η ίδια εμφανίζεσαι χαμογελαστή και ευδιάθετη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το Megxit όπου επισκέφθηκε ένα κέντρο προστασίας γυναικών σε μια φτωχογειτονιά του Καναδά.

Η ίδια έφυγε από το αρχοντικό αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων όπου διάμενεμε τον μικρό Archie και έφτασε στο αεροδρόμιο Victoria Harbour όπου εμφανίστηκε προτού επιβιβαστεί σε ένα υδροπλάνο για να φτάσει στον τελικό της προορισμό, τον Καναδά.

Στην συνέχεια, η Meghan, η οποία φορούσε μπότες και ένα γούνινο μπουφάν, πραγματοποίησε μια επίσκεψη – έκπληξη στο Downtown Eastside Women’s Center στο Vancouver για να προσφέρει υποστήριξη και να ενισχύσει το πνεύμα των εργαζομένων.

Η αναπάντεχη επίσκεψη της σε καταφύγιο γυναικών δεν ήταν και τόσο ξαφνική για έναν υπάλληλο ο οποίος δήλωσε ότι έλαβε γνώση της επίσκεψης λίγο προτού φτάσει η Μeghan και πως η δούκισσα του Sussex πέρασε χρόνο με τους διευθυντές του κέντρου.

Το συγκεκριμένο καταφύγιο γυναικών παρέχει συμβουλευτική αγωγή, ένα πιάτο ζεστό φαγητό και καλύπτει τις βασικές ανάγκες γυναικών και παιδιών που έχουν ανάγκη. H Meghan ενδιαφερόμενη για την κατάσταση των γυναικών στο καταφύγιο ρώτησε τι άλλο θα χρειάζονταν οι γυναίκες όσο αφορά περισσότερο την υποστήριξη των ιδίων αλλά και των παιδιών τους.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η Μeghan Markle σχεδιάζει να έχει μια μακροχρόνια σχέση με το κέντρο. Πάντως, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με το προσωπικό του κέντρου, το οποίο έκανε και ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας: «Δείτε με ποιον ήπιαμε τσάι σήμερα. Η δούκισσα του Sussex μας επισκέφθηκε σήμερα για να συζητήσουμε θέματα που επηρεάζουν τις γυναίκες της κοινότητας».

Ήταν η πρώτη φορά που η Meghan εθεάθη σε δημόσιο χώρο αφότου άφησε πίσω της τον πρίγκιπα Harry για να συζητήσει με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα William τις λεπτομέρειες του Megxit και τις νέας τους ζωής ως «οικονομικά ανεξάρτητοι» μετά την ανακοίνωση tου ζευγαριού. Η ίδια δεν συμμετείχε τελικά μέσω τηλεφώνου στο βασιλικό οικογενειακό συμβούλιο, καθώς είχε κριθεί πως δεν ήταν απαραίτητο, όπως ήταν και επιθυμία της ίδιας. Αντι αυτού η ίδια και ο μικρός Archie πετούσαν για την ηπειρωτική χώρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μegxit  |  Meghan Markle  |  royals  |  uk  |  canada  |  εμφάνιση  |  puplic  |  Archie

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση