ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πικάντικη ατάκα του Μουζουράκη που προκάλεσε χαμό

Το μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ The Voice, επέστρεψε στον ΣΚΑΪ, και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ο Πάνος Μουζουράκης φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του. 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, γνωστός για την εκκεντρικότητα και το χιούμορ του, εμφανίστηκε στο πλατό του The Voice φορώντας ένα κιμονό, το οποίο αφαίρεσε μετά από λίγο,  μετά από προτροπή μίας παίκτριας για την οποία προθυμοποιήθηκε να κάνει... στριπτίζ! 

Στην συνέχεια, μια διαγωνιζόμενη αφησε άφωνο τον Πάνο Μουζουράκη, όταν απευθυνόμενη σε εκέινον είπε χαρακτηριστικά: "Δε με θυμάσαι; Γνωριστήκαμε στις Σπέτσες! Είχαμε πιει και κοκτέιλ μαζί". Ο τραγουδιστής, ξαφνιασμένος, απάντησε πως δεν θυμάται να έχει πάει καν στις Σπέτσες και δέχθηκε τα αστεία σχόλια των υπόλοιπων coaches.

Από την πρεμιέρα δεν έλειψαν και οι... ακατάλληλες ατάκες του τραγουδιστή, αφού όταν εμφανίστηκε στη σκηνή μια διαγωνιζόμενη, ο Πάνος ανέβηκε στη σκηνή δίπλα της, με την παίκτρια να τον ρωτά αν του αρέσει το γαλλικό στα νύχια, και τον ίδιο να απαντά «Εσένα σ’ αρέσει το ισπανικό;», κάνοντας τους παρευρισκομένους να ξεσπάσουν σε γέλια.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS