ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η νέα «χυμώδης» εκδοχή της Barbie είναι γεγονός

Μια νέα «χυμώδης» εκδοχή της Barbie πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει στα καταστήματα παιχνιδιών ανά την υφήλιο, μετά από τις διαμαρτυρίες φεμινιστικών οργανώσεων ότι η εικονική κούκλα προωθεί «ανθυγιεινά» και «μη ρεαλιστικά» πρότυπα σώματος στα κοριτσάκια.

Σε αντίθεση με τον κλασικό σωματότυπο που είχαν μέχρι σήμερα οι κούκλες Barbie, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μια εξωφρενικά στενή μέση και μεγάλο μπούστο, η νέα εκδοχή της κούκλας θα έχει καμπύλες, που θα την κάνουν να μοιάζει περισσότερο με αληθινή γυναίκα.

Η νέα κούκλα πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους μαζί με άλλες 32 καινούργιες εκδοχές της Barbie, που θα ανήκουν σε διαφορετικές φυλές, θα είναι κοντές ή ψηλές και θα έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν στα μικρά κορίτσια μια ευρύτερη εικόνα για το τι σημαίνει ομορφιά.

Η Mattel αποφάσισε να κάνει ένα «λίφτινγκ» στην 57χρονη ξανθιά καλλονή, που αποτελεί ένα από τα πιο επικερδή της προϊόντα, προκειμένου να προσελκύσει την επόμενη γενιά παιδιών, που δείχνουν ολοένα και μεγαλύτερη προτίμηση στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα leggo. Οι online πωλήσεις της «χυμώδους» Barbie και των «αδελφών» της έχουν ήδη ξεκινήσει και οι κούκλες θα βρίσκονται στα αμερικανικά μαγαζιά από την 1 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Barbie  |  σώμα  |  κούκλα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση