ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Melinda ήξερε για τις απιστίες του Bill Gates

Τι αναφέρει το νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες βδομάδες όσον αφορά το διαζύγιο μεγατόνων του Hollywood, μεταξύ του Bill Gates και της Melinda Gates, αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 27 χρόνια κοινής πορείας.

Καθημερινά, το φως της δημοσιότητας βλέπουν διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν πιθανές απιστίες που έκανε ο Bill στην Melinda, με την τελευταία να αναφέρεται στο περιοδικό “People” με πρόφαση ότι γνώριζε για αυτές.

Χαρακτηριστικά, άτομο από το στενό οικογενειακό κύκλο των Gates, είπε στο περιοδικό «Η Melinda ήξερε ότι υπήρχαν κάποια θέματα, αλλά είναι άγνωστο αν ήξερε για όλα», ενώ ταυτόχρονα μόλις πριν από μερικές μέρες, εκπρόσωπος του ιδρυτή της Microsoft, παραδέχτηκε ότι ο Bill είχε σχέση με μια υπάλληλό του ενώ ήταν παντρεμένος πριν από 20 χρόνια.

Συμπληρωματικά, μετά και το τελευταίο δημοσίευμα της “New York Times” που αναφερόταν στον Gates, λέγοντας ότι προσέγγιζε τις εργαζόμενες της εταιρείας για να τους ζητήσει ραντεβού σήμερα, επιβεβαιώνεται και από την πηγή του People που τόνισε ότι είχαν γίνει κινήσεις στην Microsoft «σχετικά με την συμπεριφορά του».

Με τον εκπρόσωπο του Bill να δηλώνει ότι, «είναι απογοητευτικό που υπήρχαν τόσα ψέματα που δημοσιεύτηκαν για αυτή την υπόθεση. Ο χαρακτηρισμός για τις συναντήσεις με τον Epstein και άλλους για φιλανθρωπίες είναι ανακριβείς, συμπεριλαμβανομένων και των συμμετεχόντων. Παρόμοια, όποιος ισχυρισμός ότι ο Gates μιλούσε για τον γάμο του με την Melinda με άσχημο τρόπο είναι ψευδής».

Ενώ αναφορικά με τις απιστίες του ειπώθηκε ότι, «μια ανησυχία στο τέλος του 2019 ότι ο Gates προσπάθησε να ξεκινήσει μια στενή σχέση με μια εργαζόμενη της εταιρείας το 2000. Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου το εξέτασε με τη βοήθεια μιας εξωτερικής νομικής εταιρείας που έκανε διεξοδική έρευνα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Microsoft υποστήριζε την εργαζόμενη που αποκάλυψε την ανησυχία της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X