ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η ''Μelania'' κάνει στριπτίζ στο οβάλ γραφείο και γίνεται viral

'Ενα video με την σωσία της Μelania Trump να κάνει στριπτίζ στο οβάλ γραφείο του Donald Trump στον Λευκό Οίκο, εξόργισε την Πρώτη Κυρία. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ράπερ ΤΙ, που δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για τον Τrump, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter ένα promo video για το νέο του άλμπουμ.

Το βίντεο ξεκινά με τον πλανητάρχη να επιβιβάζεται στο ελικόπτερό του, αφήνοντας πίσω τη «Μelania» στο Λευκό Οίκο. Στη συνέχεια φαίνεται μια γυναίκα που αναπαριστά τη Μelania Trump να μπαίνει στο Οβάλ Γραφείο φορώντας μόνο τις γόβες της και το χαρακτηριστικό μπουφάν που προκάλεσε αντιδράσεις, και αναγράφει: «Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;».

Tην ίδια ώρα, ο γνωστός ράπερ ξεκαθάρισε ότι δεν υποστηρίζει πια τον «φιλοτραμπικό»  Κanye West, ο οποίος είχε συναντηθεί πριν μερικές ημέρες με τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά σε επόμενο tweet του, «Δεν είμαι ο Κanye».

Πάντως, η Μelania Trump δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έδειξε τον εκνευρισμό της για το συγκεκριμένο video μέσω μιας δήλωσης που έκανε η εκπρόσωπός της, Stephanie Grisham, λέγοντας: «Πώς είναι αποδεκτό αυτό; Είναι αηδιαστικό».

Δείτε το video που συγκέντρωσε εκατομμύρια views

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση