ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Η Μeghan δηλώνει «αηδιασμένη» και ο πατέρας της την προκαλεί ξανά

Για άλλη μια φορά, ο Thomas Markle προσπαθεί να εκθέσει την κόρη του

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό, η ετεροθαλής αδερφή της Meghan Markle, Samantha, πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου το βιβλίο της «The Diary of Princess Pushy's Sister» στο οποίο θα περιγράφει τις αναμνήσεις που έχει από την αδερφή της. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, η σύζυγος του πρίγκιπα Harry σύμφωνα με τον ξένο Τύπο δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένη.

Εντωμεταξύ, για τις ανάγκες της πρoώθησης του βιβλίου, η Samantha Markle δηλώνει: "Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται" και αποκαλεί την δούκισσα του Sussex "επιφανειακή, αριβίστρια και απάνθρωπη για τον τρόπο που έκοψε κάθε επικοινωνία με τον πατέρα της" και η Meghan, σύμφωνα με το κοντινό της περιβάλλον, αισθάνεται "αηδιασμένη" με την όλη κατάσταση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KEMBRICISTAN (@kembricistan)

Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, ο πατέρας της δούκισσας του Sussex, Thomas Markle, φέρεται να βρίσκεται ήδη σε επαφές για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της κόρης του πριν εκείνη παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry... και μεταξύ άλλων, φέρεται πως θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από την ζωή της μέχρι να γίνει διάσημη, καθώς και αδημοσίευτα πλάνα της και σπάνιες φωτογραφίες της μαζί με τον πατέρα της. Ω, ναι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Timelessmagg

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση