ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

Η Ματθίλδη Μαγγίρα για το Metoo: «Μου είχε τύχει ένα περιστατικό στα 19 μου»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Ριάνα Στυλιανού

Στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" παραχώρησε συνέντευξη πριν από μερικές ώρες η Ματθίλδη Μαγγίρα, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το κίνημα Metoo, ενώ δε δίστασε να αναφέρει ένα δυσάρεστο γεγονός που της συνέβη σε μικρότερη ηλικία.

Η Ελληνίδα ηθοποιός τόνισε όλα όσα αμφισβητεί στο κίνημα Metoo, ενώ ανέφερε ένα σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε στα 19 της χρόνια, με πολύ γνωστό ηθοποιό, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, πράγμα που θεωρούμε λυπητερό. Γιατί, εάν ένας άνθρωπος έχει κάνει αυτές τις άσχημες πράξεις, θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες αναλόγως. Η Ματθίλδη όμως δίστασε να το αποκαλύψει.

"Πώς γίνεται την ίδια χρονική στιγμή που έσκασε το Me Too στην Ελλάδα και τηλεοπτικά να έσκασε και στην Κροατία; Ποιος μου λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε με έναν τρόπο πιο καθοδηγούμενο; Τόσα χρόνια γιατί δεν έβγαιναν; Γιατί βγήκε την ίδια χρονική στιγμή; Κάποια είναι αληθινά, κάποια μπορεί να μην είναι και να προσπαθούν να λασπώσουν κάποιον για να τον καταστρέψουν. Δεν ξέρεις εσύ που είναι η αλήθεια."

"Μου είχε τύχει ένα περιστατικό στα 19 μου. Με κάλεσε ο σύλλογος, που έπαιζα από 12 χρονών ερασιτεχνικά στην Ξάνθη και διοργάνωναν μια ωραία βραδιά. Κάλεσαν κι έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που ανέβηκε στην Ξάνθη. Μου λένε πρέπει να πας στο βοηθό του να δει τι έχεις να κάνεις και με έστειλαν σε ένα ξενοδοχείο, σε ένα δωμάτιο. Δεν είδα ποτέ ότι έκλεισε την πόρτα κι έγινε κάτι πολύ άσχημο. Πήγε να με αγγίξει στην αρχή κι έκλαιγα. Ένιωσα τόσο άσχημα κι ήθελα να φύγω. Κοιτούσα από το μπαλκόνι, αν με παίρνει να πηδήξω από την μπαλκονόπορτα. Φεύγοντας από εκεί έκλαιγα κι έτρεμα ολόκληρη. Δεν με άγγιξε, δεν τον άφησα. Θα τον έτρωγα ζωντανό. Αλλά με ανάγκασε να είμαι εκεί να… ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε. Πώς να το πω πιο ευγενικά;"

"Το λέω κατευθείαν στον πρόεδρο, στους δικούς μου και τελικά δεν έγινε τίποτα. Να μην χαλάσει η βραδιά και τι θα πούνε. Καταλαβαίνεις; Εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που βγαίνουν τώρα γιατί αυτά ξέρω ότι γίνονται χρόνια. Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξα τι εξέπεμπα. Είχα γίνει πιο αγοροκόριτσο. Έκρυψα τη θηλυκότητά μου, τη γυναικεία μου φύση όσο μπορούσα για να μην γίνει ξανά αυτό."

Δειτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
κόσμος  |  people new  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση