ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Μαρία Σάκκαρη δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή

Το κορίτσι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

newsroom must

Μόλις πριν από μερικές μέρες, και την μεγάλη της επιτυχία στο Roland Garros, αποκαλύφθηκε ότι η Μαρία Σάκκαρη είναι σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, έτσι τα μέσα ήθελαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την ζωή τους, τις οποίες η ίδια δίνει, αλλά με φειδώ.

Χαρακτηριστικά, η αθλήτρια μιλά στην Μαρία Κολλιάτσα, για το πως καταφέρνει να βρίσκει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, αλλά ταυτόχρονα παραδέχεται ότι αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένη.

Συγκεκριμένα, η ίδια είπε «Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία». Ενώ για την προσωπική της ζωή δήλωσε ότι «Είμαι ευτυχισμένη».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι, έχει πολύ μικρή διαφορά ηλικίας καθώς, η Μαρία είναι 25 και ο Κωνσταντίνος 22, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα η γνωριμία τους έγινε μέσα από κοινές παρέες, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να είναι μαζί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση