ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Μαρία Κορτζιά μάς δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας μετά την γέννηση του γιου της

newsroom must

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά αφού νωρίς βράδυ της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου έχουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτάς του.

Όπως μας ενημέρωσε η Μαρία μέσα από την πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την γέννηση του μικρού Σοφοκλή, αν και ο τοκετός ήταν αρκετά δύσκολος νιώθει ιδιαίτερα ευλογημένη και χαρούμενη που είχε διαρκώς στο πλάι της τον σύζυγό της.

"8.12.2020 ώρα: 19.01 Η πιο ουσιαστική στιγμή της ζωής μας. Η ημέρα αυτή που γίναμε γονείς για πρώτη φορά. Νιώθουμε τόσο ευλογημένοι που ο Θεός έδωσε το μεγαλύτερο θαύμα σε εμάς. Ευχαριστούμε μικρούλη μας που μας επέλεξες για γονείς σου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Dr Σώζο Φασουλιώτη που ήταν δίπλα μας καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας αλλά και στο δύσκολο τοκετό που είχαμε! Πιο πολύ όμως ευχαριστώ εσένα που ήσουν η μεγαλύτερη μου δύναμη, το στήριγμα μου και ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να έχω δίπλα μου", έγραψε η Μαρία στην λεζάντα της τρυφερής εικόνας που δημοσίευσε στην οποία είδαμε για πρώτη φορά τον μικρό Σοφοκλή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maria Kortzia Soteriou (@mariakortzia)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση