ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Λουκία Σεργίδου στο must Δεκεμβρίου

Αν τη γνωρίζεις από το Instagram είναι το @loucaki, αν τη γνωρίζεις προσωπικά είναι η Λουκία Σεργίδου. Έχει το δικό της στυλ, ένα πετυχημένο προφίλ στα social media με περισσότερους από 18.000 χιλιάδες ακολούθους και μία ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα. Θέλεις να μάθεις ποιο είναι το κορίτσι του εξωφύλλου;

Η Νέα Αρχή της Λουκίας Μουσουλιώτη
Μία γυναίκα αυτοδημιούργητη, που κουβαλά στις πλάτες της δύσκολες στιγμές για τις οποίες όμως δεν νιώθει άσχημα αφού την έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Όπως και να ’χει, η Λουκία Μουσουλιώτη έχει κάθε λόγο να χαμογελά πια και να απολαμβάνει τη ζωή της.

Have you been a glam girl this year?
Η Σύλβια Μαυροπούλου φωτογραφίζεται στη… Narnia με glam δημιουργίες πέντε Κύπριων σχεδιαστών, που αποτελούν το απόλυτο must have για τη νέα χρονιά.

Surviving 2017
Η χρονιά ξεκίνησε περίεργα και δεν εξελίχτηκε ιδιαίτερα καλά. Όπως και να ’χει, τι κρατάμε από το 2017 και τι όχι; Τι συζητήσαμε και τι θυμόμαστε τώρα που το ’17 φεύγει και τι θέλουμε να ξεχάσουμε; Εδώ, τα μαζέψαμε όλα στον ετήσιο απολογισμό. 

The Queendom of Kim Kardashian
Η Kim Kardashian, πριν κάποια χρόνια, ήταν η βοηθός της Paris Hilton. Με ένα sex tape, ένα ριάλιτι σόου και άπειρα εκατομμύρια μετά έγινε η πιο γνωστή προσωπικότητα του life&style κόσμου. 

Wrap it Up! 
Είναι η εποχή του χρόνου που ψάχνουμε δώρα. Δεν υπάρχει λόγος, όμως, να επιλέξουμε κάτι κλισέ. Έξι Κύπριοι καλλιτέχνες μάς εμπνέουν για να κάνουμε φέτος τη διαφορά. 

Sweet tooth
Έχουμε αδυναμία στα γλυκά και τα τελευταία χρόνια είδαμε πολλά μικρά ζαχαροπλαστεία να «ανθίζουν». Αποφασίσαμε, λοιπόν, να βρούμε και να δοκιμάσουμε γλυκά από τρία από αυτά. 

+

Queen bling
Xρυσό, ασημί, μαύρο, animal print και κόκκινο συνδυάζονται με ξεχωριστά αξεσουάρ για τα πιο ακαταμάχητα festive looks του μήνα. Όσο πιο πολλά blings τόσο το καλύτερο!

+

Χρυσή λάμψη στο δέρμα και ζουμερά χείλη

+

Αντρική υπόθεση
Αν και η περιποίηση ενός άντρα δεν έχει πολλές απαιτήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντική. Μάθετε πώς να αλλάξετε την όψη σας και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. 

+

Τα πιο hot νέα πρόσωπα, οι πιο ενδιαφέροντες νέοι χώροι, όλες οι τάσεις του Δεκέμβριου και όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις, στο must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS