ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Lamborghini ξεκινά την παραγωγή ιατρικών μασκών

Η Lamborghini μπορεί να έκλεισε το ιταλικό εργοστάσιό της λόγω κορωνοϊού, αλλά παρατηρώντας τα όσα συμβαίνουν, παίρνει την σκυτάλη και αλλάζει την παραγωγή της

Δέσποινα Άσπρου

Στα μέσα Μαρτίου, ο Ιταλός κατασκευαστής supercar Lamborghini, ανακοίνωσε πως σταματά την παραγωγή για περίπου δύο εβδομάδες, καθώς ο όμιλος Volkswagen, όπου ανήκει η ιστορική μάρκα, προσπαθεί να περιορίσει τις επιπτώσεις στις επιχειρήσεις του από την επιδημία του κορωνοϊού. Δύο περίπου βδομάδες μετά την απόφαση αυτή, μέσω ανάρτησής στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της, η εταιρεία ανακοινώνει πως αλλάζει πορεία και από αυτοκίνητα, ξεκινά να παράγει ιατρικές μάσκες και plexiglass shields για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας. 

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, με την συνεργασία του @unibo, του πανεπιστημίου της Μπολόνιας, τα προϊόντα θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο Sant'Orsola-Malpighi της Μπολόνιας.

Στο σημείο αυτό, να αναφέρουμε πως σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο  συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 105.792 και οι νεκροί έφτασαν τους 12.428. Παράλληλα, 15.729 άνθρωποι έχουν θεραπευτεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση