ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η κυβέρνηση θα πληρώνει τις διακοπές όποιου τουρίστα βγει θετικός στον κορωνοϊό

Η είδηση κάνει το γύρο των διεθνών ΜΜΕ

Η Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω του Υπουργού Εξωτερικών, του Υπουργού Μεταφορών και του Υφυπουργού Τουρισμού, έχει αποστείλει προς τους τουριστικούς εταίρους της χώρας, επιστολή με πληροφορίες για το Πρωτόκολλο λειτουργίας της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού για το φετινό καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρεται ότι η κυπριακή κυβέρνηση θα πληρώσει το κόστος των διακοπών όποιου επισκέπτη διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό μετά την άφιξη του στο νησί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Συγκεκριμένα θα καταβάλλεται το κόστος για τη διαμονή, τη φαρμακευτική περίθαλψη και το φαγητό των ασθενών και των οικογενειών τους.

«Οι τουρίστες θα πρέπει να πληρώσουν μόνο το κόστος των δύο πτήσεων τους προς και από την Κύπρο», σημειώνεται στην επιστολή. Να σημειωθεί ότι η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και φιλοξενείται στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Επιπλέον, απευθύνεται κάλεσμα προς τους εταίρους να επιλέξουν την Κύπρο, κάνοντας ειδική αναφορά στα έγκαιρα μέτρα που λήφθηκαν για τον αποτελεσματικό περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας, που είχε ως αποτέλεσμα η χώρα μας να είναι σε θέση να επαναλειτουργήσει τα τουριστικά της καταλύματα από 1η Ιουνίου, καθώς και τα αεροδρόμια της από την 9η Ιουνίου.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή ΕΔΩ

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X